onsdag, juli 28, 2010

Jag har haft semester.

Så jag åkte hem till Burträsk en stund och hängde med familj och gamla vänner. Ovan ser ni lillebror, en lax, styvmorfar, far och en annan syster (den som inte bloggar).

onsdag, juli 14, 2010

With you in my head

För ett tag sen köpte jag och M en ny säng, en modell som är betydligt högre än den vi hade tidigare och iom sänguppgraderingen tyckte jag att det var en bra idé att avvänja hundet att han får vara i sängen. Konversation från ett par dagar senare efter ingen-hund-i-sängen-regeln:

- Men du, visst var det en bra idé, det här? Han blir ju lessen, men han vänjer sig snart och man slipper tänka "detärfästingarisängendetärfästingarisängendetärfästingarisängendetärfästingarisängendetärfästingarisängendetärfästingarisängen" varje gång man ska sova.
M: - Ja, men skönast av allt är nog att slippa tänka som du över huvud taget. Det blir lite läskigt när du visar glimtar av din inre värld sådär. Kan inte vara så roligt att vara du.

onsdag, juli 07, 2010

Öppet brev till mig själv

Inför nästa sommar - GLÖM FÖR FAN INTE ATT DU ÄR ALLERGISK MOT DEN HÄR SOLKRÄMEN!!!!! Det är andra året i rad du köper den och nej, du vänjer dig inte vid den - du får utslag VARJE gång du sprejar på dig den här. Ja, spray ÄR behändigt, men det finns andra märken - ta nåt för Kids, det funkar alltid! OK? Jag skämtar inte, eksemen du får finns kvar i typ en vecka. Ingen Nivea Sun Invisible Protection*, lova det!

*Det här är då ingen diss mot Nivea, de har bra produkter generellt, det är bara den här jäveln jag inte går ihop med.