söndag, juni 28, 2009

Önskelåda!

Jag inser hur längesen det var jag lade upp en bild nu, men ska jag vara helt ärlig har den fritid jag haft ägnats åt boken jag jobbar på. SÅ - för att kompensera min bildbrist tänkte jag ha önskebildslåda här i kommentarerna. Önska en bild du vill att jag gör så ska jag göra mitt bästa för att genomföra den. Inga begränsningar! Men eh, eftersom jag är bloggdespoten här så kommer jag välja det jag tycker verkar roligast, förstås.

Det är väl den enda nackdelen. Men kör hårt nu! Wish away och ge så utförliga beskrivningar som möjligt.

12 kommentarer:

Sparv sa...

Starbuck. L Word-Shane. SNUSK. Ja? Ja.

Yvette sa...

En SERIE såklart! En kort, högst en sida, kanske bara en stripp. Det skulle jag vilja se, god damn!

Jon Gustav sa...

mitt porträtt ;)

Frank sa...

du brukar rita sexiga brudar oftast.

om du kan rita en kvinna som ska se smart ut UTAN att samtidigt vara sexuell. hon ska inte vara äckligt, och butch heller.

jag har alltid undrat hur en smart kvinna skulle se ut, utan att vara sexobjekt först.

JennyB sa...

Jag stämmer in i Yvettes önskan!
En serie, en serie, en serie!

Tantbastant sa...

Hej baby!
Kul att ses senast-
Vad säjs om bokomslaget till min kommande diktsamling MIN MJUKA MAGE som jag jobbar på för tillf?
Dikterna tar avstamp i kvinnoperspektivet ur alla möjliga vinklar,barndom,uppväxt,föräldraskap och utforskande,OCH återkrävande,av definitionsrätten av den kvinnliga sexualiteten bland mycket annat.
Det är inte så mycket "kvinnor kan" som "kvinnor är,vill,dricker,äter,begär och tamejfan kräver" om du fattar.Om du vill kan jag posta dikten Min mjuka mage som jag döpt boken till.
Puss från
din svärmor
(M:s mamma asså)

Marja sa...

En man med hockeyklubbor som armar(istället för armar). Han famlar sig fram i en dunge. Mörker. Bakom en pampig (el vampig. valfritt) ek kan man se en annan man. Han är rädd. Istället för underkropp har han en puck. En annan man med skridskohuvud sitter framåtlutad över en bäck och bedjar. Upp ur vattnet stiger en slingrande rök som bildar ett stadigt moln på himlen. I molnet tecknar sig en karikatyr av Kent "Kenta" Nilsson. Ä.k Mr magic. Frågor på det?

Malin sa...

Öhm, jag vill se snoppar.

avvikande sa...

I am Locutus of Borg. Resistance is futile. Your life as it has been is over. From this time forward, you will service us. Draw my portrait

Dan sa...

Mig, surfandes på tintin-raketen över den sibiriska tundran... iförd endast trackpants och bowlingskjorta!

Mia sa...

Drake! Snusk! Yaoi! Doctor Who!

Redaktösen sa...

Ge mig Medea blickandes ut över Svarta Havet! Eller flyendes upp i molnen i sin vagn dragen av drakar. Jag behöver inspiration...