torsdag, december 17, 2009

Undulatprat på Skype

Syster: - Men en kopparspiral, sån kan man väl bara få om man fött barn?
- Nej, de är bara inte så glada att ge ut dem till såna som inte är i fasta förhållanden iom att man är känsligare för infektion med en spiral.
Syster: - Hur då?
- Alltså, om man får klamydia så sprids infektionen snabbare till livmodern och äggstockarna typ.
Syster: - Vaddå, säger du så bara för att jag har klamydia jämt, eller!?!
- Nej, såklart inte. Du är inte mitt personliga poster-child för klamydia, heller.
Syster: - Jag har alltid klamydia. Men bara lite. DU! En killkompis, han säger typ att killar inte kan sprida könssjukdomar, bara tjejer. Så är det väl ändå int?
- Say w00t????
Syster: - Ja, för att fittan är som ett öppet sår, liksom? Han säger också att det var kvinnorna som spred pesten back in the day.
- Sanna, du FÅR inte tro på honom. Han är en idiot. Klart som fan killar kan sprida könssjukdomar, de BÄR ju liksom på HPV-viruset ffs! Typ naturligt! Dessutom var det råttor som spred pesten.
Syster: - Haha, ok.
- Du FÅR INTE TRO PÅ HONOM.

5 kommentarer:

Josefina sa...

Mycket ska man höra innan öronen trillar av men "fittan är som ett öppet sår" takes the cake!

Vart är detta land på väg???!!! Siste man som lämnar landet släcker lyset, som min ömma moder brukar säga...

Elin J sa...

Haha, ja, tackolov så är det ju ingen inhemsk snubbe som sagt så, utan en av syrrans italienska polare, så du behöver inte avskriva moderlandet helt ännu;). Jag kan bli helt bonkers när hon berättar deras syn på sex, kvinnor och relationer. T ex, så berättade syster i resten av vårt samtal om hur dåliga italienska snubbar är på att testa sig och de tyckte att "det är normalt att det svider lite när jag kissar".

För att inte nämna en barnmorska syrran sprang på, som gav henne klamydiabesked och när min syster berättade att det var slut med killen som smittat henne så säger tanten " Ja...Är det slut så är det slut. Trist bara för hans nästa flickvän!". Hallå, smittskyddslag?

Tantbastant sa...

Lågpannade kommentarer med kvinnofobiska företecken - jag trodde, som in kära dotter redan sagt - att jag hört det mesta but this beats everything!
Men det påminner mej om mina tidigare närkontakter med killar från katolska länder - dom har NOLL KOLL på hur kvinnor fungerar,bara att det finns ett hål därnere nånstans som man kan stoppa snoppen i.Och att vi borde vara glada för att nån vill det!
Keep on rocking in the free world!
M:s ömma moder

Elin J sa...

Haha! Ja, då kan man ju undra hur andra infektioner sprids om den första impulsen de har när de ser ett "öppet sår" är att peta i det:P

Mia sa...

Jag vill bara slå ett slag för nördiga italienska killar, den enda erfarenhet jag har är att dom har någorlunda koll (kanske inte lika mycket som svenska killar) och min italienare hade inte riktigt samma kvinnosyn som syrrans polare.