torsdag, april 08, 2010

Skäms på mig.

Jag dröjde kvar i skamvrån en stund, bara för att göra läget värre, när jag insåg hur dåligt jag uppdaterat. Jag har ingen ursäkt, förutom att jag lever ett fruktansvärt händelselöst liv. MEN! Jag kompenserar med kreativitet istället för offentlighet, vilket jag i många fall kan tycka är bättre. Det är nog allt jag har att säga just nu. Det, och att Anders S Nilsson nått ofantliga höjder av idioti, att jag fick feta cash tillbaka på skatten, att jag slentrianhatar mitt grannskaps hundägare som vägrar plocka upp sina hundars exkrement och att jag börjat kolla på V (inte illa alls, faktiskt! Eller så har jag bara varit sjukt sci-fi depraverad).

Das ist alles.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fiiiint, som vanligt!

Tycker också att din affisch till Serieveckan i Göteborg var proffsigt supersnygg.

Hoppas att vi får se mycket mer av din produktion i framtiden.

P.s. Kanske har jag missat det i bloggen, men jag har lite dålig koll på vad det här Persepolis är för något? Serie på gång eller redan utgiven serie eller vad? Story? Etc. etc.

Kent

Elin J sa...

Tack, tack! Det hoppas jag med!

Persepolis är en otroligt bra, självbiografisk serie om Marjane Satrapis uppväxt i Iran och filmen är helt enkelt den animerade versionen av serien. Verkligen värd att kollas in, den borde finnas överaltl där böcker finns. Bokhandlar och bibliotek.