tisdag, juni 29, 2010

Never...mess...with...THE 'DO!

Underbara Hanna förfasades över att jag helt sådär bytt profilbild på Twitter och att mitt hår förändrats rätt drastiskt på bilden och att jag inte bloggat om det!. Jag känner att jag är skyldig henne - och er - en förklaring. Jo, såhär är det; jag har under sådär ett års tid "glömt" att gå till frisören (det ger mig ångest och de hårshamar* mig alltid) och under ett år kan jag åstakomma rätt mycket skada. Jag vet knappt vad en hårinpackning är, hårspray och andra skadliga saker är mina bästa vänner.
Så, jag fick ett ryck en helg, en lördag för att vara exakt (i väntan på Doctor Who) så väteperoxiderade jag mitt hår av bara fan/gjorde Billy Idol-miner i cam. Tyckte det var dags för en förändring och det var ju ett tag sen jag var blond. Men - som jag misstänkte blev det orangegult och fult. Efter ett par veckor stod jag inte ut med tuggummikonsistensen och bokade klipptid. När de frågade vad jag ville ha sa jag :
- Ja, med tanke på hur elak jag vart mot barret så räknar jag med att det kommer bli kort. Men det är lugnt. Det har jag haft förr och det är fan rätt skönt. Kör hårt! Nåt bobaktigt, flikigt blir skitbra.

Et voilá! Så kan ni stalka mig bäst ni vill. Såhär ser jag ut. Bilden nedan är dagsfärsk!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ah, du är vacker du. Om det nu spelar någon roll :^)

Frog

Elin J sa...

Klart det gör! Det får jag inte höra varje dag (eller, jo, av pojkvännen, men han måste ju som tycka det)Tack så mycket!=D