lördag, juni 05, 2010

Tv-par man vill vara.

Egentligen är Medium en rätt so-so serie, som jag mest använder som fyllnad mellan mina större favoriter, men vad som får mig att återvända är relationen mellan huvudpersonen Allison och hennes man, Joe. För om man ignorerar att Joe knappt får sova på grund av sin synska fru så porträtteras deras relation så jävla... jordnära. De bråkar, de skrattar, de har en intimitet som är avundsvärd men samtidigt en liten, liten bismak av hat sinsemellan. Men så mycket kärlek. Att Joe sen är sjukt het underlättar ju en del med, för mig som tittare. Jag hoppas att mitt eget förhållande med M utvecklas i samma riktning som paret Dubois. Inga pretentioner, bara...som ett förhållande är.

Bubblarparet är en rätt uppenbar kombo: Marshall och Lily från How I Met Your Mother. Bara för att det är så hög igenkänninsfaktor på de två. (Och nej, jag tror inte att jag är en enda som känner så.)

1 kommentar:

elin sa...

Håller med! Jag tror jag stör mig på de flesta tv-relationer, men de två gillar jag ihop. Och så gillar jag att de bor så vanligt och huset ser inbott ut, och hon kör en gammal volvo, för annars i amerikanska serier brukar det se ut som att huset/lägenheten/läget är way över inkomsten, och inrett av en professionell inredare dessutom.