onsdag, juni 30, 2010

This River is wild

Lisa sa (08:54):
Hej Elin! Ny skickar jag dig ett offlinemeddelande, fatta vad viktigt det jag vill säga måste vara då, va? Eller. Host. Jag behöver desperat ha ett Doctor Who-terapisnack och ett intellektuellt wank över River Song! Så, yeah, vi hörs. Kram! (L)
Räkna med det, Lisa! Hoppas det är ok att jag börjar här, jag blev så taggad efter ditt meddelande! Eftersom jag inte bloggat på aslänge så har jag inte delat med mig av min enorma kärlek för donnan ovan: River Song. Jag är så jävla gay för henne och det är la inte konstigt, kvinnan som såsmåningom gifter sig med Doktorn måste ju vara något alldeles speciellt.

Det kan ju knappast vara en slump att de bästa avsnitten av Doctor Who den här säsongen har haft henne med. Jag minns första avsnittet med River; Silence in the library, där hon introduceras som någon sorts rymd-Indiana Jones
med ett mystiskt förflutet, fantastiskt hår och en skrämmande insikt i Doktorns psyke. Dessutom har hon förmågan (visade det sig i senaste avsnittet) att få Daleks att be om nåd. Det ni.

2 kommentarer:

Elca sa...

Det där en sån där "men, det är ju hon!"-skådis. Dr.Corday från E.R, liksom. Fin där också.

Sandra sa...

Vill ju se, men det är ju typ.. 26 seasons?! Ska man orka ta sig an? Vad är värt att se? help plz :D