torsdag, januari 27, 2011

Bend.

gjorde den här för ett tag sen. Den är ointe riktigt klar, men jag visar den ändå, för jag vet inte när jag kommer ha tid/ork att färdigställa den tilll det stadie jag vill ha den i. Jag har varit på lokal och är därför fåordig. Gnite.

4 kommentarer:

Åke Forsmark sa...

Mycket snygg. Kroppen är så där perfekt "tanigt feminin". Jag vet inte vad du hoppas kunna göra mer med den men den är snygg så här.

Stef sa...

Hahaha! Det här är roligt för att såfort du lagt upp Artemis gjorde jag den till min skrivbordsbakgrund. Och hade den ett slag, men jag byter tämligen ofta och just nu har jag någon kärlek till just balletestetik så för någon dag sen bytte jag till en skrivbordsbakgrund från Black Swan. Tyckte det var lite synd att missa en Elinbild bara, hade vart kul om Elin ritade en ballerina eller så, men varför skulle hon göra det? Och så surfar jag in till detta! :D

Elin J sa...

@ Åke Jo, den duger, men ja, lite mer pill på färgerna, en större känsla av miljö hade inte skadat, mer jobb på skuggor etc. Men jag tackar såklart för berömmet och suger åt mig=)

@Stef Jag säger ju det, jag är synsk! (eller inte. Gjorde första skissen för typ ett år sen, har haft den liggandes länge. Sen tog jag tag i den i min egen Black Swan-pepp, var väl 90% klar när jag väl såg BS och sen blev den såhär. Balett är fint. Estetiskt. Vet inte om jag skulle ha tålamodet att se en hel föreställning dock eftersom jag har svårt att förstå mig på kommunikativ dans. Men det är fint att titta på.

Anonym sa...

Jag tycker att bilden för tankarna till Christina Aguileras video "Fighter". En riktigt bra låt och en fantistisk video.

Mvh Kent