måndag, oktober 05, 2009

Knöl.

Ett erkännande -
Trots min något hypokondriska tendens har jag inte sådär... superkoll på min kropp. Börjar det göra ont får området min uppmärksamhet, men inte annars. Brösten blir dock kollade rätt ofta.
(Fun fact; jag håller koll på min cykel genom att klämma på mina bröst. Vid ägglossning börjar de ömma och när jag ska ha mens slutar de. Så slipper man skriva ner datom och sånt. Är jag preggers så lär de väl inte börja ömma alls, antar jag så man upptäcker det i tid. Superpraktiskt!)

MEN! Nu har jag iaf hitta nåt nytt (kanske, som sagt, den kanske funnits där jämt): en EXTRA kn
öl vid handleden. Kan inte minnas att jag haft två, har alltid förutsatt att jag bara haft en men, ja, de är där och jag har jämfört med andra och kommit fram till att det onekligen är jag som är undantaget. Den gör inte ont och är något mindre än orginalknölen, sitter typ en fingerbredd ifrån sitt syskon. Är det nån typ av ganglion eller? Så länge de inte gör ont (för jag har såklart en på varje hand) är det väl lugnt. Då är det väl inget konstigt utan bara en lätt missbildning va?

EDIT: Efter upprepade försök och förbannande av Com Hem har jag äntligen lyckats ladda upp en bild på vad jag menar. Freaky, visst?

10 kommentarer:

Anonym sa...

En sån har jag med. Inget konstigt alls.

Elin J sa...

*phew* Fan vad skönt att veta. Som hypokondriker börjar man ju genast tänka det värsta.

laser sa...

Det där är väl bara benknotan som sitter på handbenet eller har jag missförstått nåt? Har du bara jämfört med fetton eller? Jag tror jag har en sån också…

Pelle sa...

Shit - sådana där hade min farfar preciiis innan han dog...

...och förmodligen i hela sitt liv därförinnan också. Jag har OCKSÅ två knölar på varje handled - vadå, ska man inte ha det?

/p - som hoppas vi ses snart igen, ty bokmässan lämnade mersmak

Elin J sa...

Laser: Nej, de jag jämfört med har varit smärta hela bunten och när jag tecknar så gör jag ju bara en, det var så jag kom fram till att det nog inte var normalt. Men det verkar ju nu som att det är betydligt vanligare än vad jag trodde, till min stora lättnad!

Pelle: NejmenHEJ!=D Nej, jag tror standarden brukar vara en. Och ja, vi får definitivt ses igen, du var ju minst sagt en trevlig och rolig prick att vara i närheten av=)

Tantbastant sa...

Nej tyvärr no such luck.Brösten ömmar när man blir gravid,PRECIS som vid ägglossning osv.Men brösten fortsätter att ömma när datum för mensen passerat utan att den dykt upp =0
Då,om inte förr,börjar man fatta vad klockan är slagen med då är det så dags...
Hoppas ni mår bra
kram
M:s ömma moder

Elin J sa...

Eeeek!
*instant pregnancyscare*

Nickan sa...

Har likadana knölar. Tydligen. Har inte uppmärksammat dem innan ... så kanske är det något som går just nu: H-A-N-D-L-E-D-S-C-A-N-C-E-R!

(P.S. Jag kan få ont i pungen om jag cyklar hela vägen ut till Hisingen.)

Dan sa...

Reumatism i släkten?

Elin J sa...

Eh. Ja.