söndag, juli 12, 2009

Hemma hos Orchidpussy: Kontoret

Jupp. Hemmets kärna. Känns fortfarande något okomplett, men det duger gott och väl! Ska sätta upp en väggfast hylla ovanför mitt skrivbord med, när jag hittat passande plugg/skruv. Svårt att hålla sig dock, jag älskar att borra.
(Fan, bildblogga är ju buslätt - varför gör jag det inte oftare?) ( ÄNTLIGEN förstår jag varför så många bloggare klarar av att ta sig upp på div topplistar genom att snitta 7-8 inlägg om dagen. Om hälften av inläggen bara är foton är det ju för fan a piece of piss!)

6 kommentarer:

Frank sa...

Det finns ingen korelation mellan antalet inlägg och avancemang i div topplistor.

snarare är det 1. nymodighet, 2. shockvalue, 3. trend, 4. och det usual, sex.

försök skriva 30 inlägg om dagen om kvantmekanik, geologi, biologi. så ser du vad jag menar.

Elin J sa...

Inte? Så har då jag uppfattat det - att de mest flest besökare uppdaterade sjukt ofta i början, om man bortser från typ Kenza då.

laser sa...

Interiörsinlägg är alltid intressant, så det hjälper nog en del på listorna.
Mer minimalistiskt än jag föreställt mig…

Elin J sa...

Ja, har tänkt sätta upp en massa tavlor jag har och annat, men har inte riktigt bestämt placering för dem än. Men ja, sen jag blev sambo har plottret minskat betydligt - M likes things mean and clean.

Frank sa...

du borde inte ha gett mig hennes namn(Kenza) jag kan inte sluta se på hennes blogg. Jag kan inte sluta titta på henne, hon är så magisk =) och jag har bevisat min poäng genom mitt patetiska beteende =)

Mia sa...

Vad fiiin ni hade det! Och mycket stiligt med matchande stolar och uppställda skrivbord så där. Ja man skulle nästan kunna säga att jag är grymt avundsjuk.