söndag, juli 12, 2009

Adobe Photoshop CS3 > File>Open Recent> 1, 2 och 3

Jag har varit en dålig lite bloggare på sistone, men ska sanningen fram har jag en liten mini-semester från mitt dayjob, vilket innebär att majoriteten av min energi läggs på tecknararbete (för så spännande är mitt liv!) Och i brist på text kompenserar jag med bilder. Bilderna längst ut är rent jobb, den i mitten är ren tecknarglädje som jag kluddar lite på då jag får en uppförsbacke med de andra bilderna och alla tre är skamlöst beskurna. Den mittersta är otroligt förbisedd i nuläget, men ett par av er kanske känner igen motivet? Om inte så kan jag avslöja att det är min vän Kalles seriehjältinna Mara, som inom en snart framtid kommer ut som seriealbum. Ett ögonblick jag väntat lääänge på, så lite fanart är fan på sin plats. Förhoppningsvis blir jag bättre på att uppdatera, snart. Men när livet går ut på att äta-teckna-sova- och då och då pussa på M... Blir det lite att blogga om, som ni förstår. Och är man, som jag, väldigt dålig på att uttrycka sig om sitt tecknande blir det lätt såhär. Hoppas ni förstår.

3 kommentarer:

Malin sa...

Det skulle inte vara helfel att ha den där bildserien på vardagsrumsväggen.
Det skulle faktiskt vara helrätt.

Elin J sa...

Hehe TACK! Hade jag haft mer självdistans skulle jag tryckt upp nåt av mina egna grejer på canvas för längesen och pyntat hela lägenheten med;) Dock har jag planer på att faktiskt göra det hsh, för någon sorts utställning. Tips på bra/billiga canvastryckställen?

Malin sa...

Nej canvas vet jag inget om, jag brukar alltid ta ut på papper och låta dem montera på kapaskiva. Det kan man ju göra på vilket kopieringsställe som helst nästan, det funkar fast det är inte så rejält direkt.