tisdag, mars 23, 2010

Imorrn! (Alltså 24/3 2010)

Bild från filmen.

Kl. 18 kommer Persepolis att visas på Frölunda Kulturhus! Jag kommer finnas på plats så vi kan prata om Persepolis i dess serieform, dess skapare och ja, hur serien gjorde sig som film, typ! Kom dit vettja!

EDIT: Ok, jag visste att jag nån gång skulle få ångra att jag gav någon möjligheten att OGILLA mina inlägg, men det svider fan extra mycket att jag får min första ogilla-icheckning i samband med att jag ska prata inför folk. Jag har för fan scenskräck. Så du som checkade i den, tänk på att JAG redan ogillar att behöva göra det, men gör det för att serien och filmen är rätt så awesome och att det är för främjandet av kultur jag gör det. Inte för mitt egna höga nöjes skull. Och gjorde du det på skoj - skitkul. Verkligen.

EDIT II; Såhär gick det: "Ogillarna" gjorde nog rätt i att checka i den rutan. Jag är helt enkelt inte gjord för att prata inför folk. Det var en liten grupp och jag lyckades ändå inte hålla mig samman nog för att haspla ur mig en kort och vettig presentation.

2 kommentarer:

Yvette Gustafsson sa...

Det var säkert en "ironisk" människa (Göteborgare). Såna som är så jävla roliga precis hela tiden.

Du kommer kicka ass imorgon, def! Och på torsdag kommer Kalle till stan, vi träffas, vi trivs och är glada :)

PUSS på dig för att du ställer upp imorgon!!

/Y

Elin J sa...

Hehe, ja, jävligt roligt. Jag menar, liksom, vill nån ogilla en bild, eller om ngn ogillar en åsikt jag framför - fine. Men liksom, skitrolo att få ogilla när man bara säger att man ska vara på ett ställe liksom.

Hsh, jag ska åtminstone göra mitt yttersta för att kicka ass imorrn, oavsett hur jobbigt det känns nu och under tiden kommer det ju vara lugnt efteråt iaf och då får jag ju dig och Kalle som belöning! YEY!