söndag, mars 14, 2010

Processen: Artemis i skogen - del II

Sen tecknade jag om träden och templet som jag skissat helt åt fanders. Dessutom slängde jag in ett par nymfer, MEN eftersom tapeten ska vara i ett barnrum kanske inte det var en sån jättebra idé. Lite måtta får det vara med nakenheten. Men vi kör en inzoom för er som gillar bröst lika mycket som jag:
Så jag petade in Artemis ståtlige tvillingbror Apollon istället! Tyvärr verkar jag ha blivit så i gasen av att teckna en hunkig manskropp att jag totalglömde att bevara honom i skisstadiet. Sucks, men han är finare såhär.
Och eftersom Apollon står närmare "kameran" än templet fick han tuschas först. Anledningen till att bakgrunden och Apollon fått färg här är för att jag har koncentrationsproblem, så när nåt blir tråkigt färglägger jag lite istället för att pilla med detaljer. Eller nja, ibland är det koncentrationsproblem, ibland är det att det gått ett par dar mellan ritmomenten och jag inte riktigt vet vart jag ska börja hugga tag. So there.
Och sen... Började jag teckna löv. Jättemånga löv. Eftersom bilden kommer vara så stor vill jag inte ta genvägar utan tecknar varje löv för sig. När man gör större grejer genomskådar man lathet rätt snabbt. Det är även därför jag avaktiverat lagren med färg, man ser detaljerna tydligare då och kan se brister snabbare.
You guessed it, den här serien är inte klar än utan fortsätter i ett annat inlägg!

8 kommentarer:

Alex sa...

you freak! måste säga att jag är råimpad! tog ett tag för mig att upptäcka ormen och ugglan jag gillare! looks nice.. very nice det enda jag inte gillar är hans händer kan de verkligen spela på den harpan? de verkar vara knubbiga prinskorvehänder :S

Elin J sa...

Hehe, men strängarna sitter ju rätt långt ifrån varann=P Nej, mer detlajer ska till, så de inte ser lika köttiga ut, dontcha worry.
(och ja, det var lite så jag tänkt med kräken i trädet, att man som int ska se dom direkt! Win!)

Hedvig sa...

Wow, bara, WOW!
Awesome stuff! :D

Simone sa...

Snyggt!

Mia sa...

Nakenhet ftw dock!

Anonym sa...

Bra jobbat! Och du, jag tror att de flesta barn klarar av kvinnobröst. Jag menar, lunch någon? ;-)

Elin J sa...

Anonym: Visserligen, men olika människor har olika gränser och var man väljer att dra dem i sitt föräldraskap är inte upp till andra att bedöma. I ain't judging=)

EvaLi sa...

Skitsnyggt!