söndag, oktober 31, 2010

Ready, Freddie, Go!

Jag beslutade mig för att genderbenda ordentligt igår och klädde ut mig till ingen annan än den makalöse Freddie Mercury, med syrran Elton John i släptåg. Jag var supertaggad och väl på förberedelsefest hos syrran inser jag att jag glömt mitt gin hemma. Så jag hoppar på vagnen igen, i full regalia, och är den enda på en fullpackad vagn som är utklädd, vilket förvånade mig lite, men anyway, kvällen var ung jag lyckades förvirra en kille rejält ( "Men! Du är ju TJEJ! En riktig tjej!"), jag hämtade ginet och återvände till syrran för att återknyta där vi var. Vi blev klara och när vi skulle dra står det en tjej som förutom sin rosa peruk var klädd alldeles normalt. Hon blir iaf helt till sig när hon ser oss och utbrister
- MEN GUD VAD SKÖNT! JAG TRODDE JAG VAR ENSAM I HELA VÄRLDEN! GUD SÅ PINSAMT!

Ja, verkligen pinsamt med rosa peruk tyckte jag och syrran. Skitpinsamt.

Nästa utklädda person vi stötte på var en slampig älva. Det var allt tills vi faktiskt kom till festen hos Rita snyggt eller dö- Jenny (som för kvällen sportade en fantastisk Medusa-dräkt). Det gjorde mig grundligt besviken! Liksom, en gång om året kan man skita i konventioner (åtminstone jag eftersom jag är en osäker liten skit som inte vill se "ful" ut) och man tar den inte? WHUT? Och, om man är tjej och faktiskt tar den, så väljer man en geddup där man ändå kan se sexig ut? När man kan välja att slippa? Jag fattar inte. Tur att min syster och jag är funtade likadant iallafall.

4 kommentarer:

Sliven sa...

Fast i Sverige tror väl fortfarande de flesta att Halloween är först nästa helg. Du får spana efter fler peruker då!

Malin sa...

Löv it!!!!
Men guu, har jag nämnt min enorma dröm om att någon gång få klä ut mig till Brian May? Efter din Mercury-dräkt känns allt lite närmare!

Elin J sa...

Brian May FTW! Vad hindrar dig??=D

Malin sa...

Brist på P-A-R-T-Y, jag var bortrest och kostymlös under årets Halloween :(