söndag, december 16, 2007

Sex and the Skellefteå [med omnejd]

Pratade lite med några hemmisar från omnejden för ett tag sen, bl a före detta rumskompisen J och maffiasystern A's ex, D som fortfarande är in the running of becoming... Ja, en schysst polare helt enkelt. Svår bedrift av ex att hålla sig vän med båda sidor, men vissa lyckas och är helt klart värda att behålla.
Han är en av dom.


Hursomhelst, J har varit singel sen en mindre evighet tillbaka och i helgen hade hon dragit med sig en BURTRÄSKARE hem. Både hon och jag är sen gammalt Burträskhatare, och vill helst inte förknippas alltför hårt med den lilla håla som vi kallar vårt hem.
Naturligtvis känner hon ett litet stigma av detta, vilket är fullt förståeligt av många anledningar;

1) Risken finns alltid att man är släkt med personen.
2) Killar från Burträsk är över lag inte de skarpaste verktygen i lådan.
3) Han kanske festar regelbundet med dina päron. Illa. Illa.

Men, den här Burträskaren var av lite äldre årgång och för både mig och henne helt okänd! Han hörde av sig dagen efter men J ställer sig tveksam, eftersom han är nydumpad. Jag sa att hon åtminstone kunde ta en artighetsfika med honom. Det är ju det minsta man kan göra, eller? Någons skräp kan vara högsta vinsten för dig, vem vet?

Personligen tycker jag att man ska söka sig till stans lokala univeristet om man söker schysst blod att roa sig med. Ståtliga hannar från hela landet som inte är din kusin som söker värme när vinternatten kryper sig på, och clever to boot är de också.

Eller, som min gode vän J2 säger om varför det är fel att ligga med Skelleftebor:
-Därför att de har trånga förhudar och inget bra i dvdhyllan som man kan "låna" efteråt.

1 kommentar:

Perra sa...

du verkar varaen skön tjej... trots att det skiljer några år emellen oss... me nall respekt till dig..
He det bäst tjejen... och "keep up the good work"

Skyst blogg...