måndag, december 10, 2007

If music be the food of love, then masturbation is just a snack between meals.

På insändarsidan i Metro har det de senaste dagarna pågått (om man nu ens kan kalla det det) en debatt om hur onormalt det är för pojkvänner/flickvänner att titta på porr.
Och de som hävdar att det är onormalt är i största utsträckning tjejer. Big surprise.

Och jag blir bara så less. Tänker "Men bruden, slappna av. Bara för att du kanske slutar onanera när du blir ihop med någon kan du inte ta för givet att din partner gör det.
Och att du blir osäker är ditt problem, inte hans. Han vill ju sätta på dig OCKSÅ, men man kan inte sätta ett pris på utbytet man får av kära fröken Höger. Jag kan då inte det. "

Kanske är jag konstig som förutsätter att min kille fortsätter onanera efter påbörjat förhållande? Är jag ett freak som förutsätter att killen jag dejtar ska ha en mapp på datorn som är döpt till "naturfilm"? Or even worse, att jag själv får ett utbyte av porr och tittar mer än gärna? Mitt ex hade INGEN porr, och jag fann detta asSKUMT men respekterade naturligtvis honom, han gillade inte porr helt enkelt.

Fast, jag är ju kanske inte den "normalaste" av brudar - jag menar, jag lyssnar på runkande män x timmar om dagen och blir inte nämnvärt påverkad. Om man inte räknar den fasansfulla djurporrsveckan...

[telesexanekdot coming up...]
En av mina stammisar ville utveckla vår dominanslek till att jag skulle titta på porr samtidigt som jag pratade med honom, eller snarare, att jag skulle titta på porr och BERÄTTA vad som hände i filmen. (antar att han ringde från jobbet eller nåt) Hursomhelst så dög inte xfetishporr så länge, utan kunden ville ha värre grejer. And this is where the dogs come in. Jag fick leta djurporr åt min tekniskt handikappade kund. Hundar, mest. Flera dagar i veckan, i kanske två veckor. Tills jag sa stopp. Och då tog andra stammisar vid och ville prata hundsex. Det verkade vara en epedemi. En jävligt tröttsam sådan. En kund trodde t ex att en hund kunde slicka en kvinna bättre än en man. LOL! Jag förklarade lugnt att hundar inte har en aning om vad en klitta är för något och bara slickar runt på random, förmodligen inte ens för att de gillar det, utan för att de (hör och häpna) har TRÄNATS till det. Och att den enda som kan out-lick a man, är förmodligen en kvinna.

[end of transmission...]

Hursomhelst, att få in bilder av spanjorskor som blir påsatta av schäfrar när man själv får oralsex är inte. kul. alls.

Mitt problem med det här är först och främst den jävla brudmentaliteten. För problemet ligger mest troligt i att tjejen som har problem med att pojkvännen tittar på Backdoorbitches 14, jämför sig med tjejerna i filmen. Nej, du har inte en opererad perfekt fitta, eller förmågan att bli bröstknullad. Inte heller får du fontänorgasmer så därför tycker förmodligen din pojkvän att du är osexig i jämförelse. Fel. Det är film.

Vad som finns i fantasin gör sig oftast bäst där. T ex som när sångaren i Tokio Hotel kryper sig på under mina ensam-sessioner. Grymt i fantasin, men med hans naglar... Eish. That's gotta hurt. Alltså sätter jag mig inte på första bästa flyg till Tyskland med ett plakat där det står "Put your erection in my direction!".

För jag lever i verkligheten, och det gör din kille med. Och tro mig, han gillar dig.
Men han gillar sig själv också.
Porr är bara ett visuellt hjälpmedel, precis som jag är ett auditivt hjälpmedel när jag jobbar. Allt med den ljuva belöningen ORGASM.


Vänd på det, om det var tvärt om? Skulle gemene pojkvän NÅNSIN be dig att radera din porr? Jag tror inte det.


Men, om du fortfarande tar illa upp av något som människan roat och kåtat upp sig med sen tidernas begynnelse
(läs: att se andra doing the nasty) du kan ju alltid trösta dig med det gamla talesättet

For every beautiful woman, there's a man out there that's tired of fucking her,
när du känner att du står i skuggan av Jenna Jameson.

2 kommentarer:

Syster Bitter sa...

"For every beautiful woman, there's a man out there that's tired of fucking her" åååå så bra! Jag snor det, får jag det?

Får jag länka din blogg? Känns som jag hittat min likasinnade

Elin J sa...

Naturligtvis! Det vore en ära:)