tisdag, december 11, 2007

SÖKES: Antagonist

Svensk tjej, 23 år, tecknare, brunett söker annan tecknare i samma kaliber för konkurrens. Du ska helst inte vara snyggare än mig, iallafall inte mycket. Snäppet fulare går också bra. Du ska vara lika älskvärd och lätt att hata.
Svar till
Fåfängans Moder

Antingen blir man snällare då man blir äldre, eller så blir man helt enkelt bara latare. Jag minns en tid då jag kunde ägna dagar åt att hata folk i min omgivning.
FittFrida*, t ex. Hon försökte sno min bästis och jag avskydde henne. Tills jag umgicks mer och mer med henne och insåg att hon bara var en manodepressiv version av mig. Vi var tillochmed lika långa.


Min syster har en nemesis i sin klass. Jag kallar henne FittAnna** (orka variera sig när man inte träffat bruden) och när min syster berättar om de små fejder de har som sporrar henne till att bli bättre, jobba hårdare och i slutändan trösta sig med att man är snyggare om nederlag infinner sig... Jag blir avundsjuk, helt enkelt.

Mitt hat är inte vad det en gång var.
Jag kan inte hata mina tecknarvänner, de är begåvade och underbara människor. Vad ska jag ta mig till? Snälla Bullen, hjälp mig.

*, ** Kan vara fingerade namn. Men mest troligt inte.

3 kommentarer:

Stef sa...

Att hitta någon som inte är snyggare än dig blir lätt. Någon i samma kaliber blir snäppet svårare.

Syster Bitter sa...

Finnes: 23 årig brunett, svensk, tecknare men med mer dragning åt måleriet. Antagligen snyggare än dig men betydligt kortare. Söker någon att hata folk i Göteborg med.

Svar till fula människor förtjänar att skrattas åt

Elin J sa...

Stef: Du gör mig rörd till tårar! Du måste hollah till när din nya hemliga bloggprojekt går av stapeln:)

Syster Bitter: Låter som en match made in heaven>:]