tisdag, april 21, 2009

Den riktiga anledningen till varför man ska hålla på sig när man inleder ett förhållande

I gårdagens Oprah gav en man (minns inte namnet) den kvinnliga publiken rådet att vänta 90 dagar innan de förlustar sig med den de dejtar. För att de kan och för att förhållandet kommer bli bättre av det. Jag håller med. Av helt andra orsaker. Och kanske inte lika länge, men åtminstone två veckor eller nåt.

Jag är typ viktorian när det kommer till killar jag är kär i men även vill ligga med, därför vill jag gärna vänta en stund innan jag släpper in dem i... min vagina. Inte för att han ska respektera mig mer eller så, utan för att om vi väntar med sexxxet i 2-3 veckor så har han hunnit bli såpass kär i mig att han kan leva med att jag är ett rätt dåligt ligg. Det jag saknar i moves tar jag igen i list, kids. Är minsann inte så dum som jag ser ut.

2 kommentarer:

Alex sa...

hahahaha! näe vänta... hahahahaha!

Annika sa...

Jag har tvärtomerfarenheter. De snubbar som velat vänta har alltid gjort mig så besvikna efter tvåveckorsuppkåtningen att inget ligg i världen kan motsvara den förväntan. Nä, ligg så fort man känner för det säger jag. Men dejta alltid andra gången i mjkisbyxor och tröja med katthår på.