torsdag, april 23, 2009

Also, I made this XX: Six

Jag saknar självbehärskning, så jag kunde inte hålla mig från att göra klart skissen jag påbörjade igår. Undrar om det finns nån sci-fi webtidning som bara suktar efter en tecknarnörd som inte kan hålla sig från att teckna karaktärer inom science fiction?

Om ja, I'm your girl!

Hela den här tankeverksamheten beror på Anna Ritars flytt till Glamour, så jag förbannar mig själv än en gång för att vara totalt ointresserad av modebloggar/modebloggare/mode öht. Kanske får science fiction sin tid lite senare, vem vet? Jag är för avundsjuk på folk, generellt. Det är nog inte så bra i längden MEN - det är en fackla i röven på en om inte annat. En av mina favoriböcker är The philosphy of Andy Warhol och han skriver i ett avsnitt om avundsjuka, som jag relaterar till sjukt mkt:

My right hand is jealous if my left hand is painting a pretty picture. If my left leg is dancing a good step, my right leg gets jealous. The left side of my mouth is jealous when I´m eating something good.
I'm jealous at dinner that somebody else will think of something better to order than I did. [...] Basically,I go crazy when I can't have first choice on absolutely everything.

3 kommentarer:

JennyB sa...

Undrar om det finns nån sci-fi webtidning som bara suktar efter en tecknarnörd som inte kan hålla sig från att teckna karaktärer inom science fiction?

Om ja, I'm your girl!
SFX! (papper, ej web, men ändå)
Stor, känd tidning som borde älska dina bilder om de vet något alls om någonting. OCH deras ordinarie tecknare är så meh. Tycker jag.

Elin J sa...

Meh! Vilken!?=D

JennyB sa...

http://www.sfx.co.uk/

Should be right up your alley. :)