måndag, april 13, 2009

Blå lineart, toaletter och främlingar

Är också ett återkommande tema - och kolla, nog fan hukar hon sig lite med. Härligt när man slutat överraska sig själv, eller hur? Anyhoo, del av en CDsleeve jag jobbat på of late - det ska dit en massa text och annat jox såklart.
I övrigt är jag förbannat tråkig nuförtiden. Sitter uppe hela nätterna ensam och häckar i photoshop med olika grejer, väldigt mycket att stå i nu känns det som. Doctor Who-fan arten var en välbehövlig paus, i tecknandet (sunt när man pausar tecknande med annat tecknande) för att påminna sig själv om att man måste få ha lite roligt ibland med. Det kommer nog mer sånt. Plötsligt känner jag behövet att faktiskt leva upp till den där förstaplatsen på Bloggtoppen inom den kategorin. Harregud. Min blogg är ju skitliten. Hade nästan glömt att jag lagt in mig där över huvud taget.

När man sitter uppe hela nätterna blir det lätt ensamt, om för er som är benägna att göra samma sak vill jag tipsa om en grej man kan roa sig med när ensamheten blir för stor: Omegle. Deras catchfrase är Talk To Strangers! vilket alla barn ju lärt sig att det är precis det man inte ska göra på internet, men - det är mer givande än man kan tro. Du behöver inget nick, utan kallas helt enkelt för "Stranger" för din medchattare och ämnet är fritt.
Haft tillräckligt många givande konversationer nu för att varmt kunna rekommendera det.

1 kommentar:

Blaren sa...

Du är taggad i en gammal meme. Jag vet att det är jobbigt.. men jag var tvungen att hitta på några namn, och du är ju en av de två bloggare som jag följer, så... :)