måndag, april 06, 2009

När fan blir gammal börjar hon använda BUS.

Ursäkta tystnaden. Har jobbat kväll sen i torsdags och jag har lovat mig själv att inte blogga förränn jag är ordentligt vaken (eftersom min förmåga att skriva ord verkar försämras betydligt som nyuppstigen). Anyhoo. Ledig dag, suttit vid datorn, varit ute i solen med hundet och skött markservice när pojkvännens vän och kollega varit på besök för att prata bizniz. OCH - använt brun utan sol för första gången. Ja, borta är dagarna då jag kan ursäkta min blekhet med att jag är indie för numer är jag inte indie, nu är jag bara transparent. I shit you not, man kan se mina blodådror på benen.
Så jag greppade modigt min systers kvarglömda BUS och spreyade för kung och fosterland och nu ser jag inte ut som ett spöke nertill längre! WIN!
I övrigt; Twitter är för sissies. Jag skärmdumpar work-in-progress på Dailybooth istället. Så lägger jag upp färdiga grejer här eller i blogfolion och mindre färdiga grejer där. Maximum exposure on teh intrawebs, ni vet. Kisses, kids.

2 kommentarer:

Alex sa...

jag provade smörja med brun utan sol men asså iochmed att jag är ännumer vitare än dig såg de ju bara tokdumt ut en kompis frågade om jag hade fått utslag på armen eftersom jaginte hade fått de jämt va de som en fläck där... jag låtsades som att de va de för hon skulel bara ha garvat om jag sagt sanningen... *skämms*

Elin J sa...

haha, ja, det blev lite BUS-fail för mig med. Knäna blev vita, mitt arsle är vitt halverst och ja, fläckar på armen ofc. Ser ut som jag har vitiligo=P