söndag, april 24, 2011

Tystnaden som uppstår...


... när man efter månader av väntan lämnas med en superdramatisk cliffhanger i Doctor Who och måste vänta EN HEL VECKA på att få veta hur det slutar. Omänskligt. Hsh, den här tecknades igårkväll i väntan på påskspecialen. I övrigt: BEST EASTER EVAR. Dunderväder, Doktorn och besök av yngsta systern. Vet inte hurpass intresserade ni, trogna men få, bloggläsare är av mina DW-antics, men vill ni att jag ska skriva mer om avsnitten och så, så är det bara att hojta till. Vill ju inte spoila i onödan. Fridens (påsk)liljor!

Edit: Har precis joinat peepsen på CSiCON.org för att recensera Doctor Who på veckobasis. Första recensionen, alltså den om säsongspremiären ligger uppe nu: KOLLA IN!

2 kommentarer:

quick sa...

Mer DW skadar aldrig!:) Hörde att det var en cliffhanger i senaste avsnittet så jag försöker hålla ut tills andra avsnittet sänds så att man kan se båda på rad! Det är väldigt svårt, speciellt när det låter som ett bra avsnitt! ;P

Elin J sa...

Oh ja, bästa säsongsstarten so far (väntar på ett antiklimax eftersom julspecialen OCKSÅ var grym. Känns overkligt att ribban höjs hela tiden, men hey, jag klagar inte=) Då har du typ två snaskiga timmar framför dig på lördag! är lite avis, men så går det när man saknar självbehärskning.