tisdag, februari 10, 2009

Suntuis utmaning

Hon uppmanade mig, med flera, att gå in i Mina Bilder, öppna sjätte mappen och lägga upp den sjätte bilden i den sjättemappen här i bloggen. Och egentligen hade jag bara 5 mappar, så jag tog det sjätte objektet EFTER de fem mapparna, för sen var det slut innehåll i Mina Bilder. Och det visade sig vara en lapp till M (brukar skriva sådana i PS innan jag drar till jobbet, eftersom han oftast sover då och våra dygnsrytmer sällan matchar varandras):

Hjärtan. Jag vet, det är skittöntigt, men sån är jag när ni inte ser. Vanligtvis brukar det röra sig om mat, men just den här lappen handlade om en dokumentärserie av Dawn French; Boys Who Do Comedy - där Ms och mina favoriter, Mitchell and Webb med andra bra britter blev intervjuade om sitt förhållande till humorn. Personligen gillade jag Girls Who Do Comedy bättre. TÖNT. Ja. Smygromantikern erkänner såhär i Alla Hjärtans Dag-tider.

4 kommentarer:

Alex sa...

är de bara jag som typ lägger allt överallt förutom i mappen "mina bilder"?

Mia sa...

Hej, jag igen! Ursäkta men jag har en till fråga om Blogger, hur ser man när man får nya kommentarer?
Du kanske undrar varför jag frågar om Blogger när jag uppenbarligen har blogg.se men jag är galen och har två bloggar för att få lite extra att göra.
Tack så mycket på förhand! Och så, keep up med din blogg!

Elin J sa...

Alex: Jag gör aldrig det heller, men alla bilder jag scannat in hamnar där, av nån anledning - som typ backup. Alla bilder jag jobbar på lägger jag på en annan hårdisk och mappar upp efter olika kategorier. Ordning där iaf.

Och varför den där lappen låg där har jag ingen aning om, de brukar jag aldrig spara - så det är nog Ms doing.

Mia: Jag tror att man kan ordna så att man får mejl när någon kommenterat, men jag använder inte det utan kolla bloggen på gammalt och hederligt vis - dvs, genom att besöka den.

Anonym sa...

Jag älskar em två programmen, fast jag gillar Boys who do comedy bättre ^^