måndag, februari 23, 2009

Also, I made this XVI; Till Reneé

Min fem år yngre syster har tjatat på mig om en tatuering sen hon blev gammal nog att få göra en. Dvs, för ett och ett halvt år sen ungefär. Detta har såklart sina fördelar, iom att jag i egenskap av tecknare kan lägga in mitt veto iom att hon är såpass inställd på att det ska_vara_tecknat_av_mig, och bara skita i att göra den om jag tycker motivet är urbota dumt (säger hon som har en dinosaurie tatuerad på magen) och så var faktiskt fallet, fram tills för ett tag sen då hon ångrade sig och bytte motiv.

Och här är slutresultatet. Jag försökte lära av mästaren Elvgren och jag måste säga att det inte blev så pjåkigt. Jag vet att jag gjorde henne något för avklädd kanske, but I do like boobs och lite snitsigt blev det väl med planen? Molnen on the other hand... Could use some work.
Förbannat lustigt att det är busenkelt att spotta fram nakna brudar, men MOLN ska vara så jäkla svårt?

Den är jäkligt grov, men eftersom, i min erfarenhet, tatuerare generellt inte lägger lika mycket vikt vid linjeföring (det måste vara skitsvårt kan jag tänka mig) som jag själv så vill jag liksom inte fästa mig för mycket vid det heller. Om ni fattar. Jag vill inte känna att min bild blivit våldtagen i processen, för det kanske är fysiskt omöjligt att efterapa det jag gjort på hud. jag har ingen aning. Men jag garderar mig, liksom.

1 kommentar:

Andy King sa...

WOW GO VINTAGE TATTOOS!
Du ar jatte bra