torsdag, januari 07, 2010

[gawht owh blawn'dawt]

Efter att ha pillat med ett projekt som än så länge ska hållas onämnt har jag de senaste dagarna fått lite tid över för att teckna för min egen skull. Det var förra året det hände sist och, det märks ju onekligen här i bloggen - bildbristen är som ett mörkt, stort moln som hänger över mig och får mig att känna mig som typ världens sämsta bloggare. Men, jag har twittrat en skärmdump av okynnesten, för de som är intresserade. När den är klar kommer den såklart upp här i sin full prakt, men för er otåliga; HÄR. Jag gillar den som fan, hittills, och kanske blir den en kandidat ni får bedöma som ett bidrag till föregående posts ämne. Men det återstår att se.

Bilden ovan är ett bevis på tre saker; det första är att jag numer behärskar JÄSTENS ädla konst och två; det är rätt gött att jobba halvdag för då hinner man med att baka bullar OCH okynnesteckna, diska, tvätta och andra kul saker.

Och sist TRE, med lite fiffig beskärning kan man få sitt hem att verka välstädat, trots att det en halvmeter bort står ett BERG med disk.

2 kommentarer:

Anonym sa...

oooooh! spara en till mig! / Honken

Anonym sa...

du elin, jag har ett jobb till dig =)
http://www.27bslash6.com/p2p.html

/Honken