söndag, januari 24, 2010

Pulling

Tanja har skrivit en helawesome raggningskola, ni måste kolla in den! Jag tänkte komplettera med något, tills jag tänkte på det och kan inte för mitt liv förstå hur jag gjort för att få till det alls. Som jag minns det är det typ stalkning, otrolig ihärdighet och en gnutta charm. Plus ledorden Intresserad är intressant - folk älskar att prata om sig själva, och visar du dig intresserad av den andres värld är halva slaget vunnet. Äh, who am I kidding? Jag är ju urusel på det här. Jag avskriver alla mina tidigare/nuvarande förhållanden/ragg som ren jävla bonntur.

Anekdotdags!
Exet t ex, hittades på robotbrottning, genom en gemensam bekant styrdes fest upp, ENBART för att jag och en kompis- som var intresserad av att snärja exets polare- skulle få komma till, pratade med exets kompis, som uttryckte intresse för min polare men inte visste hur han skulle gå till väga varpå jag ger rådet att "
Sweep her off her feet! Tjejer älskar sånt!" Exet som överhört konversationen gör sedan exakt samma sak mot mig, ett par timmar senare, bara för att få ett "vadfan håller du på med!?!" slängt i ansiktet av yours truly. På något vänster lyckades jag ändå vända situationen till min fördel och vi var ihop i 2 år efter det.

Eller den
där gången jag hookade samtidigt som jag grenslade en däckad polare, efter att ha stoppat upp sugrör i näsan på honom och mitt raggprospect helt sonika också satte sig ovanpå vår däckade polare för att joina in på det roliga. Ibland kommer berget till Muhammed!

Eller den där gången ett gammalt ragg erkänner efteråt hur pinsamt uppenbart hen stötte på mig den där gången, då jag bara varit totaldissig eftersom jag trott att hen var ute efter min polare, trots att jag var minst lika villig till hook-up.

Eller de där otaliga raggen man fått pga Florence Nightinggale-syndromet (Intresserad = intressant kan alltså backfira och man är lite FÖR öppen för någons livshistoria och förvandlas till pseudopsykolog with a happy ending istället)


Eller den där gången jag hookade upp med drömmall 1:A (musiksmak, intressen, råsnygg - ALLT klaffade) bara för att ta hans senare penile failure den kvällen lite för personligt och bara dra därifrån i råilska och han fick stå kvar med en slak en och med skammen. Trots att vi hade druckit som vikingar hela kvällen, båda två. Jag sköter inte allt snyggt, med andra ord.

Sharing is caring, och raggfailhistorier är bland det bästa jag vet. Ni får mer än gärna dela med er i kommentarerna! (För ni är ju här för att underhålla mig, inte tvärtom, höhö)

Also, så pillar jag med den här på de få timmar jag har till godo innan jag drar till jobbet:

4 kommentarer:

Julia sa...

Ugh. Raggfail. Kanske delar med mig imorrn när jag inte sitter och somnar.

frida sa...

Helt sjukt snyggt

Elin J sa...

Frida, you ain't seen nothing yet. Det där är bara 10% av bilden, som kommer vara det mest genomarbetade jag nånsin gjort, tror jag. Full redogörelse kommer inom kort. Med inzoom!OCH TACK=D

Therese sa...

Är lite seg på att svara men om du inte hittat "gilla/ogilla" funktionen så går du på Layout>Sidelement och tryck sedan på Redigera på blogginläggsrutan. Sen ändrar du där alla pilar är på denna bild till det du vill att det ska stå! http://4.bp.blogspot.com/_aNLnGau4i7M/S28K1c1ZckI/AAAAAAAABzY/CD2q7pk3wSw/s1600-h/Untitled-1.jpg ! :) Hoppas du förstår.