måndag, januari 11, 2010

"Giiirls. We have a system, don't we? WE DO! We have a system!"

Samtidigt ute i verkligheten: svälter barn, sjukhusen har blodbrist, jobb ska skötas och detta prioriteras av tusentals kvinnor ute i landet. Som istället för att knappa in valfri färg kunde ge sig själv ett snabbt handtag om brösten och kolla efter knölar, för det var tydligen så det var menat från början:
Some fun is going on....just write the colour of your bra in your status..just the colour, nothing else, and send this on to ONLY girls no men... it will be neat to see if this will spread the wings of cancer awareness. It will be fun to see how long it takes before the men will wonder why all the girls have a color in their status...thanks ladies!
Fast iofs kan jag inte se hur i helvete det där skulle vridas till cancer heller. Internet, jag älskar dig 90% av tiden, men de resterande 10 procenten får mig att tycka att du är dumdumdumdumdum.

EDIT: This just in: Nytt kedjebrev på FB, men med en ny twist:
This is about how uve got ur hair now.
If its up write ON TOP,
if its down and at either side ov ur face write SIDE BY SIDE.
N if its jus a complete mess write EVERYWHERE AND MESSY!
Make sure you write it on your status and not on a reply to this
Only send to girls cum on girls keep it up!x
Hade jag varit mer cynisk hade jag tolkat "sänd bara det här till tjejer"-grejen som en omskrivning för "för ingen snubbe skulle bemöda sig med det", men riktigt där är jag inte. Får jag ett till dock, så tippar vågskålen.

5 kommentarer:

Jon Gustav sa...

Pluspoäng för att jag spottade Maria Bamford citatet?

Sant, dumt och vad ger det?

Kvinnorna i min släkt som dött av fanskapet ger väl fan i vad du har för färg på bhn.

Ungefär lika dumt som att droppa sin blodtyp till folk med HIV.

Dan sa...

Men att droppa sin blodgrupp är ju faktiskt lite roligare, även om det är lika relevant för hiv som färg på bhn är för cancer.

Elin J sa...

Jon: Haha, när jag satte rubrik tänkte jag att du och jag är nog de enda som kan placera citatet, så ja=D
Liknelsen med blodgrupp och HIV var fan briljant.

Dan: What you said;)

Åsa sa...

AhhHaa!
Vi har suttit som två idioter här hemma och undrat vafan folk har skrivit Svart, Svart-vit, Gul osv i sina status.

Och nu blir jag lite ledsen.. för jag är nog inte tjej nog, mest för jag inte fått något brev, fast å andra sidan så använder jag inte BH heller Haha!

Elin J sa...

Haha, så ni kopplade det inte till bröstcancer, mao;)? SKUUUMT. Dock måste jag säga att det är väldigt konstigt att du inte fått nåt, men att jag är avundsjuk, eftersom dina närmaste vänner åtminstone verkar ha vett att döda fanskapet i sin linda och inte sprida det vidare=)