onsdag, januari 07, 2009

Dicken shizze allen bajze

Kukjanuari. Jag fattar inte vad som pågår i mig nu, men det är inte roligt. Jag känner mig ensam, trots att jag vet att jag inte är det. Jag känner mig fet och ful, osexig men ändå som en jävla snusktant. Obegåvad, ointressant, omotiverad, lättprovocerad, mens-tjejig©Elin Kling, känslig och tar allt personligt. Och så luktar jag illa också.

Tackolov har jag dåligt tålamod, så deppar jag ihop räcker det max 3-4 dar. Snart har ni mig tillbaka, dontcha worry.
It's just one of those days.

4 kommentarer:

Tanja Suhinina sa...

Elin, du är fab. Du är begåvad, du är snygg, du är väldigt inte som jag på många punkter och det är grymt bra och du inspirerar mig massor. Du är en av människorna vars positiva kommentarer i min blogg gör mig gladast. Och jag har aldrig aldrig aldrig kunnat tänka mig en bättre illustratör till debuten. Om uppcheerningen inte funkar nu - skriv ut och spara till ett tillfälle då du är receptiv =)

peekabo.O sa...

Hej, Elin!
Jag håller med Tanja; begåvad och snygg. Och du inspirerar mig med, jag plockade upp pennorna igen tack vare din utmaning(som du ännu inte fått se något resultat av)efter flera månader då jag inte alls kände för att rita. Nu, roligt igen :)

JennyB sa...

Det är Göteborgsvintern; den är råkall och mörk och får alla att känna sig som TROLL.

Jag kan bara stämma in med ovanstående rekordeliga omdömen - Elin, du är cool, rolig och tecknar jävelsnyggt. Du har pzazz!

Och så borde vi fika igen snart. Det skulle iaf höja mitt humör. :)

Elin J sa...

Uffa, vad fina ni är. Jag hjärtar er allihopa!=D