lördag, januari 31, 2009

"DO you mean anal sex?"


Som att jag inte gör det nog svårt för mig med att som vuxen skaffa nya vänner (med min übermenchattityd, typecasting och whatnot) så är detta ännu en kvalifikationsfråga; Man måste förstå briljansen hos Mitchell and Webb. Tyvärr ter det sig svårare än vad man kan tro, eftersom det tydligen är "knepig" humor - dvs, inte "haha, han bajsade ner sig"-humor, utan "haha, han bajsade ner sig under ett möte och blev tvungen att sitta i 7 timmar så bajset torkar in lite och har problem med att förklara den mystiska lukten"-humor och som jag förstår det är det för pinsamt för de flesta att bara se på, trots att det bara är fiktion. Men jag... Jag skulle kunna gifta mig med filmen det är inspelat på. Det är SÅ briljant.
(Jag har sagt det förr, men om poängen gick förlorad - SE PEEPSHOW och That Mitchell and Webb Look, ffs!)

9 kommentarer:

-= Steamboat Willie =- sa...

*lol* Den var.. skoj... något... intressant... ;-)


Hmm.. det verkar vara svårt att skaffa nya kompisar när man passerat ett visst årtal. ... om man sedan avviker lite så.. tja... nära kompisar är bara att glömma. Men vissa personer verkar det alltid gå alldeles utmärkt för.

Elin J sa...

Jo, jag har tänkt mycket på det. Efter 20-sträcket blri det ju avsevärd svårare, om man inte pluggar eller har en schysst arbetsplats, liksom.

Trist sånt. Jag försöker bättra mig, men är blygare än vad jag vill erkänna, och som sagt, erkänt knepigare än genomsnittet att tillfredställa=P

-= Steamboat Willie =- sa...

Ett problem är ju att det också påverkar andra sakerr också... utan vänner.. så är det mycket svårare att träffa nya vänner... och träffar man inte nya människor så.. tja.. som i mott fall - så träffar man inte nya tjejer heller...

... och alla gamla vänner är ju redan upptagna eller utforskade... så där har man inget att hämta på det området heller.

Nu är det ju inget fel på vänner, inte ens gamla vänner, men man behöver ju utvecklas för att klara sig i livet.

Problemet med att man inte hittar nya vänner är ju att de man har minskar allteftersom DE utvecklas och hittar nya vänner eller får barn eller börjar plugga på annan ort eller går vidare i livet på något annat sätt. Står man där bara och stagnerar i sitt sociala liv så blir man snart frånsprungen.

Mikey sa...

Men hur kan man tycka att den sketchen INTE är rolig? HUR?

Och... öh, sent som faen, men: http://mikeypikey.deviantart.com/art/For-Elin-s-challenge-111367033

Elin J sa...

Steamboat: Är det min framtid!?=/

Mikey: Snubbar brukar förstå humorn, men tjejer verkar generellt ha svårare för den. Av nån konstig anledning. Den enda tjejen jag känner till som gillar dem är min egen lillasyster. Och öh, vi är rätt lika.

OCH, (jag vet att det är fel att favorisera) MEN JAG ÄLsKAR DEN. Det är utan tvekan min favorit. Copic-kille, alltså?=)

-= Steamboat Willie =- sa...

Det hoppas jag verkligen inte. Du har ju i alla fall fortfarande tid att göra något åt det...

Alex sa...

http://crackle.com/c/Star-ving#id=2431372&ml=o%3D12%26fpl%3D322174%26fx%3D

Anonym sa...

by the hammer of thor, jag har helt och hållet glömt peepshow! vafan!

/monty flair

Mikey sa...

Alltså, jag vet också (som lärare) att man inte ska favorisera, men det är rätt schysst att bli favoriserad ibland ;) Vad kul att du gillade den! :D

Och yes, Copics all the way. Tja, utom på strumporna i just den bilden. Min kära fader är designer och när jag önskade mig Markers någon gång för länge sen tyckte han att ska man ha något, så ska man ha det (enligt honom) bästa... på den vägen är det.