söndag, september 27, 2009

Liveblogg från Bokmässan

Efter att ha närvarat i snart två dagar på årets bokmässa är det ju minst sagt en del att redogöra för - Hydras monter har varit fullsmockad med trevligt och intressant folk och den kändiskåta djävulen i mig är mer än tillfredställd. Harregud. Först och främst har jag stiftat bekantskap med Åsa Strand, en helt fantastisk kvinna och konstnär som även hon är verksam i Göteborg och sen och främst Johan Norberg, författare och Metro-krönikör, som jag blev nästintill helt kollrig av att vara i närheten av. Vilken man! ( Det var ju dessutom pinsamt uppenbart att Johan även blev helt betagen av min uppenbarelse och jag blev gång på gång tvungen att säga till honom att "Johan - vår kärlek är av den förbjudna sorten. Du är gift och har barn på väg, jag är i ett förhållande och även om vår kärlekhistoria skulle kunna bli en legendarisk sådan som skulle eka in i evigheten så är den nog vackrast såhär. På håll. Andy Warhol sa ju en gång att "The most exciting attractions are between two opposites that never meet." och det får nog bli vårt öde också. Vi kommer alltid ha Bokmässan." Vi är dock fortfarande vänner. På Facebook. )

Sen fick jag det stora nöjet att prata både med Louise P och Anna Svensson och det var skitkul. Tyvärr slog blygheten till lite när jag träffade Anna, något jag ångrar bittert. Sitter på Åsas MacBook nu, så några bilder kan jag inte erbjuda, men i efterhand slänger jag nog in lite foton. Det finns dock många fina bilder (bl a på mig och Johan dårå) i Åsas blogg. Jag är suddig på alla bilderna, men det är bara för att jag är så jäkla snabb att jag skulle kunna vara med i Heroes.

Disclaimer: Jag fabricerade något* ang. Johan Norberg, men jag blev lite smygkär i karln. Otroligt trevlig, begåvad och ödmjuk människa det där.

* Läs: I princip allt.

5 kommentarer:

Anna sa...

Jag blev också blyg. Nästa gång!

Johan sa...

Å nej, nu med en disclaimer också.

Vilken besvikelse!

Jag som blev smygförtjust i idén på att vi skulle ha kunnat stå för den starkast brinnande elden i norra Europa, men att den är så förbjuden och hemlig att vi bara kan blogga och twittra om den. =D

Lovely to meet.

Kram!
J

Andreas sa...

var det du som gjort backdropen i Hydras monter? Jag har för mig att du nämnt det här, men jag la faktiskt inte märke till den, förrän jag åkte i rulltrappan intill och såg den på avstånd i all sin prakt!

Elin J sa...

Yes, det var jag det! Tror du kan se den i min blogfolio om jag inte missminner mig. Men den är rätt phat, alltså=)

Johan sa...

Den är makalöst vacker och jag är så avundsjuk för att jag inte själv är med på den att Hydrafolket åtskilliga gånger har fått hålla fast mig för att jag inte skulle rita in mig själv.