torsdag, oktober 23, 2008

Tjejkär på avstånd.

Lizzy Caplan (Cloverfield, The Class, Mean Girls och nu senast True Blood) är typ det snyggaste som nånsin använt kajal. Och hennes bröst är freaks of nature. Jag vet inte om jag vill ha henne eller om jag vill va henne. Hon är bara...Jag menar. TITTA på henne. Hsh. Konversation mellan mig och M om just, Lizzie Caplan:
- AMAHGAD, hon ÄR bara för het!!! Visst!!!
M: - Eh...Ja.
- Du ska se hennes bröst, de är fan-bloody-tastic!
M: - Hur vet du det?
- Äh, hon visar dem rätt mycket i senaste avsnittet av True Blood. Det är såna där magiska bröst som ser ut att vara too good to be true. Jag vet inte om de är på riktigt eller inte.
M: - Iofs ser hon ju inte ut att vara tjejen som gillar plast.
-Nej, Lizzie likes it au natural. Det syns ju. *paus* Du... Visst liknar vi varandra lite?
Sådär trash-snygga båda två?
M: - Jag är lessen, beybe, men du är inte trash nånstans. Du skulle aldrig kunna vara trashig.
Du är för goofy för det.
- Gooofy? Som Långben?
M: -Nej. Mer som Mary Carey.
- MARY CAREY!?
M: - Ja, du vet, snygg, sexig men ändå...goofy. Man kan liksom inte ta henne på allvar. Du är likadan, du är alltid dig själv och du mäktar liksom inte med att fejka allvar när du inte känner för det. Goofy.

In short, alltså: Jag i mitt huvud: Coola, sexiga Lizzie. Jag i verkligheten: Obskyr porraktris med misslyckade politiska ambitioner som medverkat i Celebrity Rehab. Seems about right

5 kommentarer:

Yvette sa...

Jag läste ju Mariah Carey först.

Sliven sa...

Det är svårt, det där med imageproblem. ;)

Tanja Suhinina sa...

Yvette, jag läste Marie Curie först. 4 real.

Elin, du är visst trash. Alltså på det bästa möjliga sättet. Jag har alltid vart grymt avis på det. Eller, kanske inte på just dig enbart, utan på brudar som kan vara sådär skönt trashiga och superheta.

Självbild kontra hur andra ser en är sjukt spännande. Fast jobbigt för att man kan ofta inte fråga folk hursomhelst hur de ser en. jag har på sistone vart grymt nyfiken på ifall jag verkar, för dem som inte vet, vara ett kul ligg. Men det kan man ju inte fråga vem som helst.

Elin J sa...

TANJA! Tack!
Jag, det där med huruvida man ser ut att vara som ligg är ju knepigt att se på folk, vissa har bara det.
För mig är du ett mysterium, så jag vet inte vad jag skulle gissa. Men skillad är givet. Men kul, menar du liksom bolibompa-ligga då? (Där fokus inte ligger på skills utan på kemi och man knullar så man ramlar in i grejer/klantar sig men har jävligt kul ändå?)

Tanja Suhinina sa...

Haha, jag är myyyystisk.
Med kul menar jag nog mest... nån man har hjärtligt fun med i sängen. Liksom, att det kanske inte är tekniskt fulländat eller man kanke inte ör snygg i motljus, men det är roligt och sexx0rzstämningen inte abbas av att man klantar sig och så. Liksom avslappnat och prestationskravlöst, fast det ska ju förstås vara bra också. Eh. Ja. Är det liksom bara tekniskt bra sex är det juinte riktigt maximalt roligt man kan ha under en sexakt. I alla fall inte för mig.