lördag, oktober 11, 2008

Sälja oskulden? Why the hell not?

Tydligen auktionerar en brud i USA bort sin oskuld till högstbjudande för att helt enkelt klara sina högskolestudier. Hon hoppas kunna sälja oskulden för en miljon dollar ungefär. Hon, Natalie, har tagit lögndetektortest för att visa att hon är oskuld och är även beredd att genomgå en läkarundersökning för att bevisa att hon, trots sina 22 år, har mödomen intakt, så att säga. (Vi som har koll vet ju att mödomshinnan är en myt.)

Hursomhelst, hon försvarar sitt agerande mot moralpanikskrikare och säger att vi faktiskt lever i en kapitalistisk värld och att hon inte ser något hinder i att faktiskt göra vinst på sin oskuld.
Och jag håller såklart med. Det är hennes kropp, hon får göra vad hon vill med den och jag litar på att hon vidtar åtgärder för att försäkra att både köparen och själva köpet går igenom på säkraste och bästa tänkbara sätt. Nu, detta verkar inte vara en dum brud. Hon gör det för att kunna slutföra sina studier och har faktiskt tänkt så långt att genomföra köpet på en bordell i en stat där detta är lagligt. Men, naturligtvis kommer man inte från idioter som kallar henne hora, 'använd', skadad etc etc och "oskulden borde gå till någon speciell".

Jag vet inte hur det är för resten av världen, men i min egen bekantskapskrets verkar normen snarare vara att hela förlora-oskulden-processen är en snabb och bara DUNDERFAIL all over. Det hörs inga änglakörer, det är armar och ben tamejfan överallt och det känns faktiskt ungefär precis så som man tänkt sig fast extra kladdigt. Typ.
Tänk om man kunde gå tillbaka och tjäna en mille på det? Taget.

Inga kommentarer: