tisdag, oktober 14, 2008

Oh, yes - it's a mess (och superstress)

Ja, eh...och tidsplanering går inte ihop. Alls. Så därför sitter jag här inatt igen, kl. 02:35 och väntar på att Illustrator ska börja samarbeta med mig men det verkar otroligt. Dessutom har mitt knä börjat verka (som det brukar när jag sitter för länge) och jag fattar fan inte varför det börjar göra det? Jag är ju ung - för ung för reumatism, visst? (För er som vill diagnostisera mig kan jag säga att smärtan börjar vid sockeln till höftbenet och sen strålar en skarp smärta ut i hela vänsterbenet, men avtar vid foten. Har nån någon aning? Är det Ischias-nerven som spökar? ) Dock får man en del annat gjort medans man väntar på datahelvetet. Jag har mejlat Gunnar Krantz ang. kursen han håller på HDK (tänkte söka förra året men var ute för sent) och det är ju som värt. Och, tittat på recept på scones. Det ni!
----------

X minuter senare: Nej, detta går fan inte. Jag håller på rikigt på att dö av smärtan. Måste ta en dusch, eller nåt.

5 kommentarer:

JennyB sa...

Ja! Sök HDK-kursen för faen! :)

...och jag tycker nog det låter lite ischias, det där onda.
Intressant nog kan man lindra fot/bensmärtor när man sitter genom att ha foträta skor på sig. Alltså typ schollsandaler. I kid you not.

Robert sa...

Wannadiesreferens, wohoo! Och jag kan ju alltid röntga dig om du har vägarna förbi Skåne nån gång :-)

Elin J sa...

Jenny: Men, alltså. Är problem med ischias permanent så det bästa man kan göra är att skaffa foträta skor? Eller kan man få nån magisk medicin? Måste googla detta. I needz cure.

(eller så får jag börja röka igen. Då fick man ju liksom aktivera sig under själva sittningen. Gå ut, röka, gå och röka etc..)

Robert: But ofc! Bagsy me is my life! Ja, röntgen! har bara röntgat mina lugnor innan, vore kul att de ut hur mina nedre delar ser ut;)

Anonym sa...

Prova att ändra sittställning, så att ryggen kommer i en mer neutral ställning. Du kan också prova att ta t ex en kudde eller nåt annat mjukt att sitta på ifall det är en nervinklämning det är fråga om.

Elin J sa...

Tack för tipset, anonym! Jag sitter verkligen helt åt helvete fel när jag jobbar, det är ingen fråga om den saken och jag försöker åtgärda det så gott jag kan=)

Och en kudde är ju aldrig fel!