Frukost: 2 koppar kaffe (jag är för lat för att fixa frukost innan jag drar till jobbet. Jag kör på frunch istället)
Frunch: I sketastor avokado, ett paket bacon och en bit mögelost. Mer kaffe.
Mellanmål: En bit av gårdagens LCHF-pannkaka* med philadelphiaost på. 3 kalla köttbullar. Kaffe.
Middag: Fusk-Gulasch:
En skitstor purjolök
3 röda paprikor
300 g blekselleri
3 dl Creme Fraiche
2 köttbuljongtärningar
6-7 dl vatten
3-4 msk tomatpuré
paprikapulver.
3 röda paprikor
300 g blekselleri
3 dl Creme Fraiche
2 köttbuljongtärningar
6-7 dl vatten
3-4 msk tomatpuré
paprikapulver.
Hacka upp grönskakerna, stek i rikligt med smör, salta peppra.
Stek köttfärsen (salta och peppra den med). Häll i grönsaker och köttfärs i en gryta, släng i resten. Låt småputtra tills grönsakerna är mjuka. och servera med creme fraiche. Superenkelt och LCHF-friendly.
*-Beybe det blir pannkaka till middag!
M: - Yey! Men, bara för säkerhets skull måste jag fråga, är det pannkaka i ugn eller stekpanna, för de två senaste gångerna du sa att det blir pannkaka så var det i ugn och så blev jag secretly disappointed.
- Oh. Ja, det blir i ugn.
M:- Figures. Men bara så du vet så heter det ugnspannkaka.
- I Norrland heter det bara pannkaka. Vad du vill ha är plättar. Lär dig det or deal with it.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar