söndag, november 28, 2010

Day 17 – Your favorite memory

Ursäkta försenat inlägg, men i fredags jobbade jag kväll, för att jobba dag direkt efter. Sen hade vi gäster på lördagkvällen och så har jag jobbat dag idag med. Behövde göra en insättning på sömnkontot is all.

Jag på Fy för Fredrik-fest .

Hursomhelst. Att välja ett favoritminne är för svårt, alldeles för svårt. Så jag tänker utnämna en period i mitt liv som favoritminne, eftersom den perioden genererade så många bra minnen. Mina år i Hofors. Eller som jag brukar beskriva det: serietecknarHogwarts. Två år av möten med underbara vänner, obegränsad tid att teckna på, kalsongtorsdagar, temafester, surrogatpizzapappa, öl, mötet med den kille som jag är rätt säker på är mitt livs stora kärlek och mest götta bara.

2 kommentarer:

Efraim sa...

Jag befann mig bara ett år i Hofors, vi var den sista generationen där och den första i Gävle, men fan vad bra beskrivning serietecknarHogwarts var! Så många konstiga saker som hände, det året nog det mest minnesvärda av mina 22 hittills!

Utomstående har svårt att förstå, men träffar man någon annan som gått i Hofors så har man något slags band, som krigsveteraner från "Sveriges vänligaste kommun"! :)

Kommenterar inte ofta direkt, men kan ju passa på att säga att jag gillar din blogg med!

Elin J sa...

Haha, ja, man kommer liksom inte närmare sanningen är serietecknarHogwarts, tycker jag. Ibland får jag till det. Och ja, det är nog svårt för utomstående att riktigt fatta hur man kan se typ den mest deprimerande orten i sverige i ett rosaaktigt drömskt skimmer. och tack!