fredag, juli 04, 2008

R.I.P Förhållandet (*2004 † 2008)

Igår fick jag ett telefonsamtal som dröjt alldeles för länge. Det har stötts och blötts och jag har varit orolig länge för hur det ska sluta. Förnuft togs till fånga och en ny framtid breder nu ut sig för en av mina bästa vänners fötter. Ingen kommer heja på dig mer än jag, älskling. Det är din tur nu och allt kommer bli skitbra, det lovar jag dig.

15 kommentarer:

Tobias Struck sa...

Elin. Min blogg är snyggare än din.

Elin J sa...

Det får andra avgöra. Men ur en rent personlig synvinkel måste jag säga att det estetiska på din blogg förbättrats sen vi först bekantades. Good for you.

Tanja Suhinina sa...

Min kuk är dock fortfarande större.

Anonym sa...

Struck: HA HA HA! :D

Brandon Lee sa...

Jaha,så du är skithäftig? Hur gick det med den där att bli berömd och rik? Jag har aldrig hört talas om dig, du kanske är berömd på Garbo vis, lite smygberömd? Ha det fint när du väntar på berömmelsens ankomst.

Elin J sa...

Jag har aldrig påsått att jag är varken berömd eller rik och det är ingen överraskning att du inte hört talas om mig heller, men att aspirera till ovan nämnda kan du väl inte missunna mig?

Hur berömd man nu kan bli som tecknare återstår att se, men jag försöker. Och häftig? I'd like to think so. Men tack för lyckönskningen. Den värmde.

Yvette sa...

Försökte sig Brandon Lee där sig på att provocera fram uppmärksamhet eller var det bara nåt som satt snett i rumpan på honom? Jag ska inte ljuga, jag har försökt samma sak i mina dagar, men jag venne. Det är rätt ovärt, tycker jag.

Brandon Lee sa...

Kära Yvette, jag är tillräckligt bra att låta bli, har ingen behov av sånt. Att provocera fram uppmärksamhet är tidsfördriv för amatörer. Saker som sitter snett i baken är ett helsvensk fenomen, helt främmande företeelse för oss aliens,så jag avstår. Är alla Göteborgare serietecknare wannabees?

JennyB sa...

Nä nä nä, vi är serietecknare diehards.
Så är det!

Jacob W sa...

Brandon Lee måste umgås i en väldigt snäv krets. Jag är Göteborgare, och insåg på tidigt stadium att det inte fanns nå cash eller lösaktiga flickor i att bli serietecknare. Tacka vet jag privatanställning i oljebranschen. Jag tvättar mitt samvete genom att prenumerera på Bild & Bubbla.

Orchidpussy numera snigel alltså... som nydumpad/nydumpad har man en tilldelad sorgeperiod på 4 veckor (3 nu på sommaren). Sen är man fritt villebråd. Är det Pustervik man ska börja gå på nu igen OP?

Elin J sa...

Jacob: Ledsen att göra dig besviken, men det var inte mitt förhållande som tog slut utan min bästa kompis, som äntligen tog sitt förnuft till fånga och dumpade den instabile karl hon hade. >infoga div anekdoter om känslomässig misshandel, isolering från familj och vänner och andra sköna klassiker här<
Och eftersom jag inte riktigt tycker sånt är ball så blev jag riktigt jäkla glad över det. Hade tänkt skriva lite mer utförligt men ville inte hänga ut varken henne eller honom.

So there you have it! Inga planer på att bli singel alls helst:) Min man är the awesome och inte alls dum. Men tacka fan att jag blev smickrad;)

åsiktstorped-micke sa...

Men shit vad bajsnödigt pretto Brandon Lee verkar vara. Om jag någonsin blir sån, så skjut mig (:

Brandon Lee sa...

Nej men lilla Nicke, sådant språk,kära nå´n, lider du av överspänt ringmuskel? Slappna av, det blir fruktansvärt höga toner när gaser frigörs, från E i lilla oktav till C i trestrukna, hastig avancemang från åsiktstorped till ändtarmens Pavarotti,.du borde kanske överväga att skjuta dig?

åsiktstorped-micke sa...

Näää. En anonym person på internet som kallar sig Brandon Lee var sarkastisk mot mig. Vad ledsen jag blev nu ):

(För övrigt är det elakt förtal att jag skulle lida av överspänd ringmuskel. Det är svårt att njuta av en påsättning med överspänd ringmuskel, och jag har inte svårt att njuta av det. Alls.)

Brandon Lee sa...

Micke, jag är inte alls anonym, jag är Brandon Lee, in flesh and blood. Det är ett sann nöje att växla kvickheter med dig,alltid lika kul när det dyker upp trigger happy människor. Jag ber ursäkt om ang mina nedsättande ord om din ringmuskel,rätt ska vara rätt, må den leva lycklig och avslappnad,inte slapp, men avslappnad alla sina dar,.amen.