lördag, juli 19, 2008

Nepotism är bara fel ibland har jag hört


Min pojkvän är inte bara världens bästa sådan utan också fruktansvärt begåvad, i många avseenden mer än mig och det är därför jag är otroligt glad att vi ägnar oss åt olika saker, så vi inte konkurrerar om samma utrymme. Jag lutar ju mer åt bildberättandet medan han är mer av en grafisk designer, mest med fokus på t-shirts. Grymt snygga sådana dessutom, som jag aldrig skulle kunna drömma om att pussla ihop.

Och, nu i dagarna kommer man dessutom kunna köpa hans tees, from the comforts of your own home i en praktisk webbutik. Neat, huh!? Jag vet hur hårt han jobbat och har gnällt mången natt över försummad kärlek [tyst, såklart, jag fattar ju where he's coming from och har gett honom samma behandling] och jag är sjukt stolt. Jag vill länka till webshopen NU, men restriktioner finns, eftersom den inte är top notch än. Men snart!

Och ja, det är hans designs på bilderna. Nej, killen på bilden är inte killen som designat. Dock en god vän och kollega.

En sidenote: Jag vet att M is the shizniz, men tidigare idag på spårvagnen hem var det en stilig snubbe som spanade in någon av oss, men jag hade svårt att avgöra om det var mig själv eller M som var objektet för den stilige snubbens tycke. Till min stora besvikelse och glädje var det inte mig, utan M. Min pojkvän är alltså hetare än mig. Awesome in so many ways, men sugigt på så många fler nivåer. Jag är ju tjejen. I'm supposed to be the pretty one, damnit!

2 kommentarer:

Stef sa...

Kick ass!! :D Ser verkligen framemot att scrolla runt efter rätt klädsel.

Sidenotenote: Ääh! Är ju najs att ha trofémannen, får en att känna sig som en cool maffiaboss. När Chris Staros kom till vårt bord på SPX och frågade om K var manusförfattaren eller något svarade jag "No, he's the pretty face to help me sell my stuff!"

Elin J sa...

Weeeeell. En liten tråkig grej är bara att de inte har några tjej-tees än. Which sucks, för då kan inte jag ah dem, hur mkt jag än vill. Eller jag skulle ju kunna ha dem, men då måste jag sy och greja och jag har varken skills eller symaskin.

Men jag fattar ju varför. Killar köper ju tees i större utsträckning än tjejer och som nystartat företag vill man nog satsa på en säker marknad när man presenterar första kollektionen. Så vi får snällt vänta. DOCK kan man ju snart köpa teen jag designade för Cute with chris! Den finns i tjejmodell.