tisdag, juli 22, 2008

The dark side of the force

I hushållet som är Elin J och M är Bill O'Reilly och Fox News och stående skämt, eller amerikanska nyhetskanaler över huvud taget, med MSNBC som undantag (vi är båda lite bögkära i Keith Olbermann) och om ni inte är medvetna om vad som händer i världen kan det vara en bra idé att uppdatera er. Det finns ändlösa mängder dokumentärer som tar upp vad som händer i USA och sedemera världen.

Jag förstod redan som tolvåring vilken dålig idé EU var och med euron och planerade världsunioner, samt kränkning av grundlagar och brott mot intergriteten (FRA, någon? eller som den kallas i USA;
FISA.) eller nyskapade religioner i syftet att ena och det här håller inte. Folk måste börja bli uppmärksamma, för vad som väntar är större än... det finns inte ens något att jämföra med. Vi har haft tur, vi svenskar, i att vi har någorlunda oberoende media, där vi slipper subliminala meddelanden, fokus på vad som är oviktigt eller vinklade budskap där man får sina åsikter serverade beroende på vilken kanal vi väljer att titta på, och vid första anblicken kan de här dokumentärerna ses som konspirationsteorier men om man kopplar bort det, och tänker lite själv så upptäcker man snabbt att så är förmodligen inte fallet.


Så. Jag lämnar er med dessa. Make of it what you will, men jag personligen är allvarligt oroad.
Zeitgeist
The Money Masters - How International Bankers Gained Control of America
Terrorstorm

EndGame

Inga kommentarer: