lördag, juli 12, 2008

Also, I made this.

Tecknarkrampen är tillbaka, så efter att ha sett om The Dangerous Lives of the Altar Boys tänkte jag att jag skulle teckna döda objekt. Dvs, cyklar från 60/70-talet. Jag vette fan vad som är fel, men jag känner mig sjukt stressad över mycket nu; att jag måste teckna, att hitta en lägenhet [för som vi alla vet suger andrahand och min hyrsvärd har fått mögelskador i den han bor i nu och vill ha tillbaka den vi bor i. Jag är beredd att kapa av min min vänsterarm för ett förstahandskontrakt. No lie.]

Enkla grejer som borde gå skitfort går inte alls, inte ens fultecknarövningar som jag brukar värma upp med [att teckna porträtt av mina favorit YouTube-vloggare, don't tell anyone.] går ÖVER HUVUD TAGET. Och, jag har fått torrfläckar kring ögonen men är för pank för att köpa Qliniques ögonkräm. Jag flagnar, är fetblek och får för lite gjort och är snart hemlös. Men jag börjar bli bättre på färgläggning i datorn. Alltid nåt. Och, vill ni se fina sjöjungrun i färg kan ni se den här.

5 kommentarer:

peekabo.O sa...

Å, den här bilden gillar jag jättemycket! Och sjöjunfrutröjan blev jag lite kär i :)

Stef sa...

Trots stressen och pressen verkar du ändå prova nya grejer, vilket jag ser som positivt. Andrahandskontrakt-måste-flytta-snart suger verkligen, vilket jag erfor själv förra året. Hang in there! Oroa dig inte för tecknandet. Alla tecknare har jobbiga svakor då och då, men när man är så kickass som du stannar talangen kvar. :)

JennyB sa...

Bilderna är awesome.
Is i magen bara, tecknarkrampen släpper förr el senare.

Alex sa...

föresten vilket namn blev de på den?

Elin J sa...

Horsemen of the apocalypse tror jag:/