torsdag, september 11, 2008

Orchidpussy in Hairy Pussy

Att raka eller inte raka, det är frågan.
Den senaste tiden har jag genomfört Project Hairy Pussy, mest för att jag sen jag fick könshår har jag alltid rakat mig och konsekvenserna av detta har liksom blivit att jag tänker 70-talsporr varje gång jag tittar mig själv i skrevet nowadays. Jag har inte rakat min vajayjay på en månad. Jag fattar inte att jag är så jävla hårig. Robin Williams ain't got nothin' on me, alltså. Och, ok. Det har varit en spännande upplevelse men det har kommit till den där punkten då min egna hårväxt börjar skrämma mig lite. Hur långt kan det bli? Hur långt ut på mina lår kan det växa!?

Jag har börjat överväga vaxning, men det...kommer förmodligen göra SVINONT och nackdelen med rakning är jag jag får helt sjuka inåtväxande hårstrån (som var en av anledningarna till att PHP inleddes öht) och jag vette fan vilket som kan vara den bästa lösningen. Så, jag vädjar till mina få, men trogna läsare, att informera mig om vilken väg som är bäst att gå när man vill ha en sparsam intimfrisyr men inga inåtvuxna hårstrån?


And yes, dessa världsproblem är de som ockuperar mitt söta lilla huvud när jag ligger i min sköna blandning av svett och snor. Men idag orkade jag faktiskt duscha. VINST!

8 kommentarer:

Jon Gustav sa...

Epil Smooth kanske?

http://www.tv-shopping-24.se/product_info.php?products_id=1675&cPath=42_61&osCsid=9a0feb7e7ac43b8390f4fc435fe06d29

Josefina sa...

Har man en så där tre timmar fritif på en söndagseftermiddag kan man ju alltid ta fram pincetten och förena nytta med nöje...

And don't knock until you've tried it - min japanska rumskompis gick så långt att hon noppra bort allt hår på nedre delen av kroppen. Det var verkligen en trist regning söndag ;)

Robert sa...

Nu är jag ju så pass jättemanlig att jag knappt har någon skäggväxt ens en gång, men jag har en sån där invandrare i min klass som är rätt hårig, och han använder nån gegga som han smörjer in sig med och sen duschar av, så följer håret med. Har jag för mig. Män diskuterar inte såna saker face to face särskilt ofta, vi går mest via anonyma internetforum. Kanske var det där Epil Smooth... ?

Jon Gustav sa...

nej, jag har för mig att epil smooth är mer som en handske som man gnuggar sina "problem areas" så åker de av och lämnar en känsla av att vara nysandpapprad.

Anonym sa...

jag tror också på hårborttagningskräm faktiskt!

Yvette sa...

Hårborttagningskräm är jättejättebra om man samtidigt vill misshandla sin hud och kanske till och med skaffa sig lite häftiga brännskador! Jag använde det och såg ut som att jag hade roat mig med att göra hockeystopp med inlines i nedförsbacke. Ohett.

Elin J sa...

Till att börja med: WAUW! Tack för alla tips! jag är ytterst tacksam:D


Jon: Så awesome som det än må verka är det ändå TV-shop. Jag litar inte på TV-shop:)

Josefina: Jag övervägde det på allvar, och jag kanske gör det en regning dag fast eh..det känns som något som skulle kunna bli typ en manisk handling, till slut? True?

Robert: Jo, jag har testat såna där krämer/sprayer som får håret att falla av, MEN, för människor med känslig hud är det typ döden. Brännskador av tredje graden, liksom. Inte bra. Sma e goes for you, anonym;)

Yvette: Ja. Ja. Ja. Inte bra. Dessutom växte det tillbaka svinfort!

Sexbutik sa...

Jag har provat att vaxa och det gör ont som bara den i början men man vänjer sig efter ett tag =)

Väl värt att testa!