onsdag, december 29, 2010

I'm not trying to say that I'm smelling of roses

Hade tänkt blogga om det här tidigare, efter att Linna Johansson bloggat jättebra om förebilder, men fick en spark i ändan nu, efter ovanstående incident på Twitter. Inte för att det är en incident, incident - folk vaföljer mig titt som tätt och ibland FÅR jag tom följare pga av mitt något vulgära språkbruk. Jag är fine med båda, tycker man att det är gross så slipper man. Det är det fina med Twitter, no hard feelings.

Men, jag blir ibland konfronterad med mitt bajsbloggande, tramsbloggande osv och jag vill bara klargöra: jag är inte intresserad av att förmedla en bild av mig själv som inte stämmer. Jag är inte perfekt och tänker därför inte framställa mig så. Jag är äcklig, har kiss-och bajshumor och andra helt normala egenskaper. Jag trivs väldigt bra med det. Jag ser inget fel i att visa mina mindre fina sidor, tvärt om kan jag tycka att det behövs i en bloggosfär där perfektion och tillrättalagdhet är det man ser mest. Om man inte pallar med att folk är mänskliga så känner åtminstone jag att det är en follower/bloggläsare jag kan klara mig utan. Är man bara intresserad av mina bilder kan man följa RSS-flödet för dem enbart och slippa stå ut med mitt kön/mitt bajs/mina andra trivialiteter/äckligheter. Det går att sålla om man vill.

Jag har inget behov av att framställa mig som smartare och bättre än vad jag är och jag ser helst att folk gillar mig för hela mig än någon fejkad bild jag väljer att presentera på internet.

5 kommentarer:

Mikael Sol sa...

Du skrev kön!

Elin J sa...

Ja! Och kuk!

Mia sa...

Jag gillar att du är ful i munnen

Fredrik Stangel sa...

Kul att han började följa OrchidPUSSY, och sen överraskades över att hon var "ful i munnen".

Han är förresten kanske bara bitter, du trampade måhända på en öm tå med "[k]ukmedellängden hos män som googlar 'medellängd på kukar'"...

Elin J sa...

Stangel: Haha, men precis! Och jo, nog tänkte jag i dem banorna med, men jag trodde att det var rätt obvious att det var ett skämt. Ett jäkligt bra sådant, if I may toot my own horn lite, men the penis är tydligen känsliga grejer=)