fredag, juni 13, 2008

Achtung! Ordnung!

Jag har ju som ni vet haft lite av en skaparkris på sistone, som jag har försökt bota med alla medel. Funkar inte inre stimuli brukar jag söka mig till yttre, så, med det i bagaget beslutade jag mig för att styra upp min arbetsplats. Främst genom att ta bort all skit.

Jag brukar jobba i ett kreativt kaos, mitt skrivbord brukar vara ett hades av papper, kollegieblock, skissblock, gammalt snus, sockar, böcker, foton, pennor och gamla frystejpsbitar så det bar av till ikea där jag skaffade en väggfast hylla, där jag bara kan stoppa upp allt som är i vägen. Och det känns så skönt! Allt utom det mest nödvändiga är borta.

Mitt ljusbord är massivt och jag kan sträcka ut mig som en gäspande katt numer. Lovely. Får man se hur länge jag klarar av att hålla ordning. Jag tippar på en vecka.

5 kommentarer:

laser sa...

Yey! Bilder på folks arbetsplatser!

Elin J sa...

Jag vet, jag är också en sucker för sånt:) Kändes kul att kunna visa upp min när den ser någorlunda ok ut. Dock känns den orealistisk utan kaffekopp.

Mer arbetsplatser:
Peter Bergting
Lisa Medin
och
Micke Sol

Ja, det var alla jag kunde komma på att jag sett såhära jättetrött och relativt nyhemkommen från jobbet. Jag vill se mer, nåt bra tips?

laser sa...

Jag kommer slänga upp min arbetsplats när jag har en som inte är mestadels komponerad av mina föräldrar och deras kroniska platsbrist.
Annars finns det en tråd på 99mac där folk visar sina datorbord, men det är mest en massa datorer och sladdar och skit.
Ens arbetsplats är ju ens kreativa nav. Lika inspirerande som att titta på duktiga tecknares slarvskisser ibland.

Alex sa...

den dagen jag tar itu med min arbetsplats ... *suck* men en hylla va ju fantastiskt smart jag har en men har inte orkat sätta upp den måste fixa en betongborr först :S

Elin J sa...

Det var ju det med betongborren. Jag fattar inte att jag inte skaffat en själv, eftersom jag alltid verkar sakna en, men jag fick tag på en till slut och borrade så svetten lackade. otroligt skönt. Don't you just love powertools?:D