torsdag, juni 12, 2008

FWD:118100

Meidi smsade 118 100 och frågade vad som var bra med hennes blogg, så jag kunde ju inte låta bli att fråga vad de tyckte om min. Jag gillar 118 100. De berättade för mig hur man gör bowlingklot och även:
"118 100 faller pladask för designen. Känns på en gång att det är något speciellt med bloggen."
Fatta att jobba på det stället! Det måste ju vara helt underbart!

5 kommentarer:

Meidi sa...

Haha vi ÄR verkligem samma person, jag frågade faktiskt hur man fick jobb där så jag har en mail du kan skicka ditt CV till om du vill :D Jag tänkte lätt söka dit efter sommaren, jag skulle vara PERFEKT för det jobbet! Google is my middle name!

Elina sa...

Uh, plz share! Med mig som komplement till er två, hade de haft ett dream team på händer. (Anglicismen är ursäktad... tror jag?)

Elin J sa...

MEJLA KONTAKTADRESSEN PRONTO!:D De formulerar sig så fint hela tiden också, min kompis Maie frågade "Ser folk ner på mig för att jag är hattifnatt?" och fick det supergulliga svaret

"118 100 ser absolut inte ner på dig för att du är hattifnatt, snarare tvärtom. Vi skulle älska att följa med er i era båtar någon gång. Ha en fin kväll!"

Kan man jobba hemifrån?;) Eller har de HQs utspritt över landet (jag har fantserat lite om kontorslandskap på sistone. Måste vara en The Office-skada)

Zogetha we zhall roool ze wörlt! Eller näsvisa svenskar iaf.

Mikey sa...

Åååh, jag vill också jobba där, ju. Låter helt fantastiskt.

Gillar verkligen Boticelli-bilden i ditt andra inlägg, förresten. Snyggt!

Elin J sa...

Mikey: Tackar! Alla borde söka! Jag tror att man blir lycklig av att jobba på 118 100.