tisdag, juni 17, 2008

Mera Miss Softie

Hittat hos Pär Ström:
  1. Andreas Säger:
    måndag, juni 16, 2008 kl. 12:31 är

    Något att ta upp i bloggen kanske är apotekets nya sexualhjälpmedel. Som jag misstänkte, är det förutom massageoljor, så gott som uteslutande massagestavar. Alltså sexhjälpmedel för främst kvinnor (och kanske homosexuella män). Detta tar jag som att apoteket tycker att kvinnors sexualitet är viktigare än mäns. Finns det dildos där, så vill jag se lösvaginor och/eller uppblåsbara dockor! Eller oj, just ja, det är ju stötande och äckligt när killar använder sexhjälpmedel, men fint och bra när tjejer gör det.

Nu tror jag inte som Andreas att Apoteket anser att kvinnans sexualitet är viktigare än mäns, utan att det är ur en rent estetisk vinkel som de väljer att sälja massageoljor och massagestavar. Kuken som form är ju väldigt enkelt förenklad och försnyggad. Ta bort blodådror, ollon och allt annat som hör till så har du i princip något så stilrent som en gurka, och gurkor har man ju inga problem med att visa upp. Fittan däremot, som tilltalar de män som Andreas anser utesluta de män som köper massagestavar [för man måste ju vara bög för att vilja använda sådana] är ju inte lika estetiskt tilltalande ELLER lika enkel att replikera för samma önskade effekt som teh real thing. Har man nånsin sett en lösvagina kan man omöjligt påstå att den är tilltalande, snarare motsatsen. Jag tycker personligen att det behövs lösvaginor som både tar mindre plats och ser mindre skräckinjagande ut.OCH, i egenskap av tidigare professionellt manligt sexhjälpmedel [sorgligt nog hade jag aldrig några kvinnliga kunder] vet jag att det definitivt finns en marknad för det, om man är man, men inte man nog att köpa en dildo. G-punkten isn't just for the gays, förstår du, Andreas?

Det handlar inte om att den kvinnliga sexualiteten är finare, just i Apotekets fall, utan helt enkelt om vad som ser snyggt och lagom snällt ut på hyllorna. Pensionärer och barn handlar på apoteket, och för tidigast nämnda folkgrupp kan det kanske anses lite väl magstarkt att skylta med sånt som ska användas för såpass privat bruk. Men att sexhjälpmedel över huvud taget tar steget in i salongerna istället för att ses som något att skämmas för kan väl bara ses som positivt? Skitsamma i vilken ände det börjar, huvudsaken är väl att det händer och på så sätt kanske sätter en högre prioritet på att framställa bättre sexhjälpmedel för män?

Och dessutom Andreas, hur kan du ta illa upp när majoriteten sexhjälpmedel verkar framställas för kvinnor, när nästan ALL PORR görs med manlig publik i åtanke? Really.

[Å andra sidan borde jag väl bli föga överraskad av sånt här gnäll när man tittar in hos Pär Ström...]

7 kommentarer:

Freddi W sa...

Stackars, stackars Andreas som inte verkar ha förstått vilka fantastiska orgasmer killar kan få om de har analsex med sig själva eller tillsammans med en partner av valfritt kön! Att ens tro att ens tjejer bara använder massagestavar i fittan tyder dessutom på att Andreas inte känner de tjejer jag känner...

Elin J sa...

Nej, vi tycks ha väldigt olika vänner, du, jag och Andreas. Stackarn.

Jon Gustav sa...

ja just det. det är bara homosexuella män som utvecklat prostata. hur kunde jag glömma det

Elin J sa...

Ja, bögarna fick det som kompensation för att Gud inte gillar dem.

-= Steamboat Willie =- sa...

Det finns en hel del "manliga" sexhjälpmedel som inte ser så mycket mindre abstrakta ut än en rostfri fallos med vibrator... Men jag har så klart bara sett dem i japan... :-)

Uppblåsbara dockor.. tja.. varför inte... Apoteket kanske inte har uppblåsbara damer, men de har inte uppblåsbara herrar heller. Inte heller uppblåsbara får, hundar, cyklar, etc. Så där måste man väl säga att apoteket är konsekventa.

-= Steamboat Willie =- sa...

Analsex är ju faktiskt inte för alla.. Fast det är ju lite elakt det där med myten om att alla homosexuella killar bara vill ha aanaalsex hela tiden. Jag känner en kille som är gay, men som inte vågar skaffa pojkvän för att han - liksom jag - inte tycker om analt. Han tycker att klichén sätter för hårt tryck på honom...

Erika sa...

Jag tycker att det är lite synd att apoteket säljer väldigt lite sexleksaker för män - även om jag förstår och håller med i ditt resonomang. Dock skulle du kunna, genom internet och postorder, sälja dessa saker som kunden sedan skulle kunna hämta ut i butiken. Om de nu inte vill handla från Sexshoppar på internet såklart! :)