lördag, juni 14, 2008

Eh Eh Ehh (eller I'm too sexy for my dress)

Jag har övat lite på att ha klänning på mig, hemma i trygg miljö, utan förrädiska vindar eller jobbiga situationer där jag sitter ner och glömmer bort att jag inte har byxor på mig. Det går långsamt framåt och jag övar också på att vara lite sexig.

Nej, jag är inte sexig, sexig, det är något jag är medveten om. Jag för mig inte med grace och skulle se ut som en idiot och jag provade på bend and snap-tricket. Dock hjälps det inte av att jag försöker skämta bort mina pinsamma försök till sexighet.

Exempel: M står på toaletten, bar överkropp och ser damn fly ut. Jag trippar dit i klänning, sträcker på mig i dörröppningen samtidigt som jag suckar förföriskt och viftar med ögonfransarna, inser att this is not working, gör en helomvändning som slutar i härmandet av Anne från Little Britain. Och han har stått ut med mig i TVÅ ÅR! Kan ni fatta!?!

2 kommentarer:

Meidi sa...

Jag tycker i alla fall du är sexig!!!11 Dagens Creepy Comment typ, men jag var tvungen att säga något. Haha.

Anonym sa...

Men du är ju sexig alltid. Du är en av de få personer kan utstråla sexuell kraft när du typ, sätter in en snus! Vad du än gör ser du aldrig bortkommen ut. Evar.
Fast Elin i klänning (Bambi på hal is? <3) låter hett det med.