fredag, augusti 15, 2008

En dum fråga.

Jag har under olika perioder/omständigheter i livet bott med killar (dock är M den först jag bott med av kärlekintresse) och en sak som jag aldrig begripit är pissprutten. De killar jag bott med, och jag förutsätter att detta gäller i alla piss-sammanhang när det kommer till det avtäckta könet, fiser samtidigt som de pissar. Och jag kan inte för litt liv begripa hur de kan hålla balansen samtidigt och ändå pricka toastolen!?!

Jag förväntar mig lika dumma svar.

7 kommentarer:

Freddi W sa...

Moderna män
1) fiser inte när de urinerar, och
2) sitter ner de kissar.

Det senare såväl för att undvika stänk som för att det är mer hälsosamt.

Meidi sa...

Alltså...man kissar. PC-musklerna slappnar av. Ringmuskeln slappnar av. NEED I SAY MORE? :D

Jon Gustav sa...

jag sitter när jag fiser, kissar och bajsar.

Jon Gustav sa...

en älskare (oh la la) jag hade en gång fes efter han kommit. eller rättare sagt, han började garva när han kommit och därav började han fisa.

Anonym sa...

Buh. Ohygieniskt att stå upp när man kissar! Men det är trevligt att fisa, så jag förstår om folk tar tillfället i akt när de ändå ska lätta på lite kroppsavsöndringar.

#^.^#;,

Elin J sa...

Freddi: Så männen i mitt liv är omoderna och förslappade analt?;P
Fast jag har ju också hört det där med att det är bättre för prostatan om man sitter ner. Man kanske får starta en kompiskampanj?

Meidi: Jag fattar ju det TEKNISKA, but what about balance!?!

Jon: Alltid? & Haha, ajg gör det ofta jg med! Inte nödvändigtvis efter sex, men jag är jäkligt gassy och det värsta jag varit med om var nog när M skulle visa mig en kyrka som låg högt belägen, och ägen dit var en aslång trappa. Jag fes på varje trappsteg och sen tyckte det hela var så hysteriskt så jag skrattfes åt det hela i säkert två minuter när vi väl var framme.

Lisa: Ja, det stänker ju och jäklas! Men vill de stå så... Men fiser du när du pissar? Jag gör inte det. Alltid annars men aldrig när jag kissar. Är jag normal?

Freddi W sa...

Sittkissande är win-win. Hygieniskt OCH hälsosamt. En kampanj är på sin plats. Kan inte du utforma ett informativt klistermärke, kanske i form av ett hjärta, som berättar om att det här badrummets ägare uppskattar män som sittkissar?