lördag, augusti 30, 2008

Girls on the internet - Tracie Egan

En av världens bästa tidningar, Vice, hade för jättelängesen en artikel jag blev tokförälskad i; One rape, please (to go) - I paid a male whore to rape me because I wanted to, och tänkte inte mer på tjejen som skrivit det. Sen skickade Meidi en länk till bloggen One D at a Time, signerad en av Jezebels redaktöser och det är fantastisk läsning hela vägen om tjejens förkärlek för kukar och fascination för missbildade. Och sen av denna slump få veta att coola bruden skrivit artikeln!

Jag är bögkär i Tracie. Så bögkär.

Och, min nufunna crush har lugg. Vilket jag ser som ännu ett tecken på att jag borde skaffa det. Det är liksom för många coola brudar jag diggar som har det för att min långa panna ska få fortsätta blända folk både i vithet och storlek. Time to cover it up and go Karen O on it's ass.
Jag har en liten makeover planerad, som kommer genomföras... Sen. Jag vetne. Utgifterna på hyra den här månaden alone var lite steep. 10 lax.

Jag fantiserar om skor (tydligen är alla skor jag drömmer om horskor, har jag fått höra, men om man ser fantastisk ut i övrigt borde det väl kvitta om man har horskor, eller?) och nytt smink. Och en underbar vinterjacka som jag måste ha.

Fan. Vi behöver en soffa med. Och köksmöbler. GAH! Capitalism stole my virginity and now I'm a such a whore. Det är fan hårt att vara socialist och veta att innert inne...stuff makes me happy.

3 kommentarer:

Yvette sa...

Jag venne, är det här horskor? http://www.bodega.se/library/systemmodules/webshop/images/8559.gif I så fall skiter jag i vilket, jag vill ha horskor i så fall! Har velat ha såna här skor ganska länge nu. Och jag kan googla horskor hur länge som helst. Mina favoriter är nästan såna som det står: "Not recommended for walking" på

Elin J sa...

Alltså, min senor är ju tydligen off, för alla skor jag vill ha (inklusive dina i länken) tycker jag är skitsnygga, men anadr kanske skulle kalla dem horskor? Men, så länge man inte har kasslerstrumpbyxor till så torde det vara lugnt. Eller? I just don't know!:D

Elin J sa...

senor ska alltså vara SENSOR.