fredag, mars 06, 2009

I Feel Sick.

Man stiger upp, tar på sig ansiktet, känner sig lite risig men vem fan är man att klaga, konstaterar bittert att nej, har egentligen inte fått nån sömn inatt heller och fan vad svettig jag är. Klockan hinner bli sju när M frågar hur det egentligen är:
- Du ser förjävlig ut, är det säkert att du inte är sjuk?

Och när man öppnar munnen för att svara kommer det bara ett dovt pip först.
- *knaster* Nej, det känns nog bättre om en stund, oroa dig inte.
Man går runt lite, klär på sig, ser nog lite vinglig ut eftersom man känner sig förbannat obalanserad och känner att nej, en andra åsikt är nog i sin ordning. Ber M känna på min panna.
- Du får inte gå till jobbet idag, du är jättevarm. Allvarligt.
Sjukanmäler mig, ber om ursäkt för den korta tid de har på sig att fixa inhoppare, kryper ner i sängen igen och väser för sig själv att man har det sämsta immunförsvaret i mannaminne och att man borde skjutas.

Det får fan vara bra nu. Influensatider eller inte, jag är less. Jag har fan bättre saker att göra än att ligga till sängs för länge och försöka svettas ut varenda jävla förkylning jag får.

3 kommentarer:

Yvette sa...

Lite KALL dryck (vi ska ju sänka värmen i kroppen, jä?), vitlöksbröd i mängder, samt gärna en TVseriebox eller eftermiddagsTV - GO! Lägg apelsiner till det tills man nästan kräks och nog fan ska man slå ut det där jävla sjukan. Alternativet är att man faktiskt har nån elak jävelbacill som bor i kroppen och behöver pencillin för att slå ut.

Höpp höpp!

JennyB sa...

Mademoiselle Yvette har alldeles rätt.
Jag kan dessutom rekommendera kanderad ingefära. Det är godisgott men också SKITSTARKT så det killar i öronen när man äter det. Alla streptokocker bara skriker och dör.

Krya på dig, sugar.

Elin J sa...

Tack ladies! Det är halvsuccess! Jag har feber fortfarande, men självmordskänslorna är borta och även den där känslan av att huvudet är full med bomull.

Jag tror nästan att det är M som satt en hex på mig. Han avslöjade senare igår att han typ föredrar mig när jag är sjuk, för jag är så lalligare, mjukare, roligare och verkar få en ny uppskattning för livet så fort jag blir sjuk. Well...DUH, asshole!=P
Man blir sån när man tror att man ska dö.