måndag, mars 30, 2009

Orchidpussy in Shaved Pussy

Dags för ännu en könshårsuppdatering. Jag har ju tidigare bloggat om mina problem med inåtväxande hårstrån och röda prickar och allt sånt där som är standard om man vill undvika att känna att man har en lovikavante mellan benen. Och, mest på grund av lathet på rakhyvelshandlarfronten, har jag slarvat lite med rakningen as of late, (eftersom jag inte vill att min skäggbiff ska se se ut som gammal rekvisita från Motorsågsmassakern) såpass mycket att M häromdagen i ett elakt nyck gav mig ett frontal wedgie, jag börjar oja och aja mig, varpå han missförstår totalt och tror att han luggat mig i mitt pubis. Därefter får jag mig en uppmaning att ta hand om det. Är det tillräckligt långt att lugga så är man ju en wookie.

HSH. I fredags rakade jag bort det mesta, allt var frid och fröjd och jag passade på att inte ha på mig trosor på hela helgen, jag var ledig och var bosatt i mina mysbyxor. Inte ett spår av röda prickar så långt ögat kunde nå. Och idag, eftersom jag jobbar, så tog jag på mig trosor (harregud, even I have some standards) och tror inte fan att de röda prickarna uppenbarar sig bara en timme efter trospåsättning!

Så då återstår frågan; avstå från trosor i all evighet eller betydligt minskade chanser att vara på den mottagande ändan av en muntlig presentation? Det här hade ju kanske varit en självklarhet om man, som jag, inte hade den lilla tvångstanken att chanserna för att man kissar ner sig spontant ökar betydligt i brist på trosor. Jag vet, jag har inte kissat ner mig på säkert 20 år och jag är konstigt funtad. Så, i min quest på inga röda prickar kan trosbristen ursäktas som kognitiv beteende terapi och inte att jag är ett nymfomaniskt monster med scoutinställning till sex. Jamendåså!

5 kommentarer:

TipsLina sa...

Tantiga bomullstrosor. Ajaj-ig desinfektionsgel för sexleksaker (Invit, tror jag den heter) direkt efter rakningen. Nudism så ofta som tillåts...

Eller kör hardcore och hitta en hudläkare som kan skriva ut Dalacin åt dig (antibiotikakräm).

Elin J sa...

My god. You...now.. so much! Var det en lång och plågsam upptäcksfärd eller är det hemliga hand-me-down tips som den där hemliga kvinnoklubben jag inte är medlem av ger ut på sina årsmöten?

Men, det skall undersökas! tackar ödmjukast! Bara en fråga - jag har superkänslig hud - bör jag undvika desinfektionsgelen?

Anonym sa...

Alla former av Elizabeth ardens 8 hour creme funkar! jag har oå detta delikata problem, (inte bara prickar utan sår som inte vill läka. Applicera direkt efter rakning och sen lite vid behov.

lev väl /Sarah

Stef sa...

Min första tanke var att det kanske var en idé att testa att byta tvättmedel. Men andra kom med klyftigare förslag so whatevu.

Skriver ändå då det slog mig att jag vet inte om jag länkat Erica Moens serier till dig, du kanske har snubblat över dem själv, men om inte så tror jag att du också skulle digga henne. =)

Länkar hennes serie om inläggets ämne:
Shaved Pussy Comic 1
Shaving pussy comic 2

Anonym sa...

Börja vaxa! Seriously. You'll never go back till äckliga rakhyvlar. Och röda prickarna är no more.

Sen finns också en jättebra spray mot invuxna hårstrån som heter X-it som på något magiskt under faktiskt funkar! Nu kan man tro att jag jobbar för dem men det gör jag inte, har bara börjat använda det och det är superbra! Bildgooglade här: http://www.amazon.com/Lycon-Spa-Ingrown-X-it-Solution/dp/B00110OL08

Luktar godis och är inte kladdig eller ngt. Superb. :)