torsdag, mars 12, 2009

Also, I made this XVIII; För Chicas Locas

Fröken Fridén hörde av sig (hej, förresten, nu är jag vaken - igen. En hantverkare väckte mig 2 timmar efter jag somnat för att knacka på mina element. Jag har sån tur. Verkligen.) och undrade om jag hade lust att ställa ut på deras klubb Chicas Locas på Spy Bar. det hade jag såklart, men jag ville såklart krångla till det och göra något särskilt för eventet, varav nakna tjejen ovan kom till (det blir en del nakna tjejer, va?) och satt med ångest över mitt egen kapacitet/Gmail/litealltmöjligt. Man blir sån när man inte får sova. Hoppas hon står sig med de andra tjejernas, Lina Neidestam ska också visa bilder och hon är skitduktig. Har aldrig haft nöjet att få träffa henne dock. Tror jag åtminstone. Har stalkat henne lite på internet.

Anyway, bor ni i Stockholm tycker jag ni ska dra dit! IKVÄLL! Jag finns ju där in spirit, så att säga och ja. GÅ! Gå! GÅ!

7 kommentarer:

Lina Neidestam sa...

Haha, jag har bloggstalkat dig också! Du är också fett med bra, vi får ses på SPX eller bokmässan eller nåt och ohmygoda över varandras förträfflighet! Åh, ryggdunkande kvinnlig gemenskap, I loves it.

Lina Neidestam sa...

Epilog, Dagen efter Chicas Locas:
dina bilder var så jävulskt fina, och det blev väldigt snygga och bra utskrifter också. Du och jag satt på samma vägg, och du stod dig lätt i konkurrensen.

Elin J sa...

Ja, fan, det måste vi!=D Det dunkas för lite rygg över huvud taget, tycker jag - men det blir nog lätt så om man är ett gäng neurotiska nördar som tenderar att bli karateblyga så fort en hand närmar sig.

Ang epilogen: Hoppad det togs mycket foton, att alla såg fantastiska ut och att det bara var gjort av awesome. Önskar jag kunde varit där på riktigt. Men tack som fan för rapporten;)

Hanna sa...

Wow snyggt! Jag funderar på att längre fram kanske ge ut en bok där jag behöver mycket illustrationer. Då ska jag ha dig i åtanke :)

Sofia sa...

Tjejen på bilden ser ut som Jade Goody!

Elin J sa...

Hanna: tack!

Sofia: *Googlar* Ja, det gör hon faktiskt!

Anonym sa...

楓采,荷蘭村,亞士頓,湖水岸,水月雅緻,風緻主題,城市水棧,麗緹,簡愛,沐蘭,悅豪,高登,四季,愛莉園,微風,楓采,紅樓,麗景,七星,歐悅,楓采,桂冠,震點樂,歐悅,微風,沐夏,遊桐花,101,真善美,長青,港賓,甜蜜蜜,百老匯,箱根,碧雲天,采舍,涵碧園,愛情海,楓林,悅萊,花園,喜來登,春風,楓采時尚,麗緹,谷關明,圓緣,夢田,亞曼尼,花鄉,璽朵,允頌,春風,河堤,綠驛,御宿,激點,布拉格,青森,凱撒,柏克,國妃鷹堡,長興,花嫁情境,威尼斯,峇里島,日光花園,四季,春天,伊甸風情